Sergej Ćetković pjeva pjesmu za prvi ples na svadbi kćerke Brana Mićunovića

"Drago mi je što su me pozvali, Brano i njegova porodica su moji veliki prijatelji. Posebno mi je drago što ću otpjevati pjesmu za prvi ples", rekao je Ćetković
683 pregleda 49 komentar(a)
Andrea Mićunović, Miloš Kustudić, Foto: Facebook.com
Andrea Mićunović, Miloš Kustudić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 25.03.2015. 12:52h

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković otpjevaće pjesmu za prvi ples na svadbi kćerke nikšićkog biznismena Branislava-Brana Mićunovića, Andree i Miloša Kustudića.

"Sjutra putujem u Crnu Goru da bih bio na svadbi Andree Mićunović. Drago mi je što su me pozvali, Brano i njegova porodica su moji veliki prijatelji. Posebno mi je drago što ću otpjevati pjesmu za prvi ples", rekao je Ćetković za "Alo"

"Pjevaću pjesmu "Pogledi u tami", jer je mlada izrazila želju da to bude ta pjesma".

Svadba Andree Mićunović i Miloša Kustudića zakazana je za 28. mart u bečićkom hotelu "Splendid".

Više od 700 svatova tog dana biće u velikoj kongresnoj sali "Splendida", a na spisku zvanica nalaze se zvučna imena domaće političke, društvene i kulturen scene, brojne javne ličnosti, te prijatelji porodica mladenaca.

Prema nezvaničnim informacijama, goste će, pored Ćetkovića, zabavaljati najpoznatije zvijezde folk i pop scene sa ex jugoslovenskih prostora. Kako "Vijesti" saznaju, glavna muzička zvijezda biće srpska folk pjevačica Svetlana-Ceca Ražnatović, koja na svadbu dolazi kao dugogodišnja prijateljica porodice Mićunović.

Ona nije tražila honorar, već se sama ponudila da pjeva. Osim Ražnatovićeve, koja će na svadbu doći sa svojom djecom Veljkom i Anastasijom, koji su u prijateljskim vezama sa Branovim sinom Đorđem, još jedan od prijatelja porodice Mićunović, folk pjevač Aca Lukas ponudio se da zabavlja goste.

U Splendidu će 28. marta biti i njegov stariji kolega Miroslav Ilić, a za štimung će se pobrinuti i pop-folk "Tropico bend". Tu će biti i nekadašnja Grandova zvijezda Slavica Ćukteraš, koja će zbog svadbe doputovati iz Italije, gdje trenutno živi.

Spisak muzičkih imena, koji će se toga dana pojaviti u elitnom bečićkom hotelu nije konačan, već se očekuje dolazak još najmanje pet zvijezda, koje su, navodno, takođe raspolažene da pjevaju bez honorara, zbog dugogodišnjih dobrih odnosa sa porodicom Mićunović.

Osim u hotelskoj sali, koja će specijalno za ovu priliku biti dekorisana, svatove očekuje i program na otvorenim bazenima, gdje će mladenci i izgovoriti "sudbonosno da".

Većina svatova biće smještena u hotelskim sobama, koje su već rezervisane. Mnogi će doći iz inostranstva.

Bonus video: