Jelena Rozga u vezi sa Milanom Popovićem?

Rozga je uvijek čuvala imena svojih partnera, a u avgustu prošle godine priznala je da je okončala dugogodišnju romansu, da bi se prije nekoliko mjeseci pohvalila da je opet zaljubljena
6 komentar(a)
Jelena Rozga, Foto: Privatna arhiva
Jelena Rozga, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 10.03.2015. 09:23h

Pjevačica Jelena Rozga i "kralj bakra" Milan Popović su u tajnoj vezi nekoliko mjeseci, piše "Blic".

Popović je u toku burnog postupka rješavanja problema na sudu sa bivšom suprugom Severinom.

Rozga je uvijek čuvala imena svojih partnera, a u avgustu prošle godine priznala je da je okončala dugogodišnju romansu, da bi se prije nekoliko mjeseci pohvalila da je opet zaljubljena.

"Rozga i Milan su se družili i prije nego što je on otpočeo vezu sa Severinom. Međutim, kako animozitet između ove dvije Splićanke datira odavno, čim je počeo vezu sa Seve srpski biznismen je prekinuo kontakt sa prijateljicom. Obnovio ga je prošle godine kada su njih dvoje postali i više od prijatelja", poziva se "Blic" na dobro upućeni izvor.

Da je Rozga često Milanova gošća u njegovom stanu u Beogradu, potvrdile su i komšije koje je često viđaju u posljednje vrijeme.

Nju ne možete da ne primijetite i da ne prepoznate. U pitanju je velika zvijezda i svi se obradujemo kad je vidimo. Posljednjih mjesec dana je posebno često viđamo u kraju", rekli su za "Blic" u teretani koja se nalazi pored Popovićevog stana i restorana.

Bonus video: