Zorana Begović je Miss zime

Lente, do suza uzbuđenim, ljepoticama “uvezao” je predsjednik žirija, pomoćnik u ministarstvu zdravlja Nebojša Todorović
372 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 30.11.2014. 12:32h

Studentkinja fakulteta političkih nauka iz Nikšića, Zorana Begović proglašena je najljepšom na izboru za „Miss Winter Tourism Montenegro”, koji je u subotu, u organizaciji agencije “Montenegro art production” iz Podgorice i hotela “Polar star” iz Žabljaka obavljen u popularnom hotelu.

Njenom prvom pratiljom žiri je proglasio Milenu Raičević iz Nikšića, drugom Mirelu Eminović iz Podgorice, dok je glavni sponzor i domaćin, hotel “Polar star” svojom misicom proglasio Jelenu Pavlović iz Herceg Novog.

Lente, do suza uzbuđenim, ljepoticama “uvezao” je predsjednik žirija, pomoćnik u ministarstvu zdravlja Nebojša Todorović. Odabir najljepše nije bio ni malo lak posao jer je pred stručnim i laičkim auditorijumom prodefilovalo 12 djevojaka, pristiglih od Herceg Novog do Rožaja koje su prethodno organizatori selektovali.

Mnogi od prisutnih imali su svoje favorite nakon što su defilovale u kupaćim kostimima, potom u haljinama koje je dizajnirala Jelena Roganović i šminkom za koju je bila zadužena Julija Đokaj. Da sve u subotu uveče bude u znaku lijepog potrudila se ranija misica Nikolina Lončar kao voditeljica, vokalna solistkinja Vladana Vučinić i “Bego bend”.

Sve se odvijalo pod budnim okom Nikole Erakovića iz agencije “Montenegro art production” koji je kazao da se ovom manifestacijom simbolično najavljuje početak zimske turističke sezone u našoj zemlji i za naredni period najavio niz ovakvih i sličnih dešavanja.

Nakon prvog kruga predstavljanja, žiri je za drugi krug nominovao šest djevojaka. Selekcija nije bila laka jer se nije znalo koja je “ljepša od ljepše”. Zato je kod publike ostao žal. Ali i kod Nikšićanki Biljanje Gajović, Ivone Vučić, Marije Bijelić i Ivone Aleksić, kod Tanje Turović iz Podgorice, Dževe Korać iz Rožaja, Maje Bulatović iz Kolašina i Alme Bajramović iz Bara.

Misica Zorana Begović će nakon “Polar stara” direkntno u “Splendid” gdje naredne godine slijedi konačani zbor “Miss Winter Tourism Montenegro”, za pobjednicu “ulaznica” za “Miss Tourism International” koji se svake godine održava u Kini. Tome se Zorana, već četiri godine modelistkinja, neskriveno nada.

Njenu prvu pratilju sa izbora na Žabljaku sponzor, agencija “Eksplorer” nagradio je vikend aranžmanom na Žabljaku i izletom na ski sankama, po njenom izboru, na neku od naših planina. Drugoj pratilji pripao je set poklona, dar kompanije “Belper”. A favoritkinja “Polar stara” dobila je vikend za dvoje u tom hotelu i 50 posto popusta za ostale usluge.

Galerija

Bonus video: