Nju pare nisu uobrazile: Bijonse u haljini od 70 eura

Inače, Bijons je već duže vrijeme jedno od zaštitnih lica brenda Topšop, a krajem oktobra najavljeno je i da će ona kreairati kolekciju pristupačne odjeće
2 komentar(a)
Bijonse, Foto: Shutterstock
Bijonse, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.11.2014. 11:59h

Samo nekoliko sati nakon što je proglašena najplaćenijom ženom u muzici Bijonse je obukla pristupačnu haljinu brenda Topshop i pojavila se na događaju.

Tridesettrogodišnja pjevačica i preduzetnica pokazala je da se zbog titule najplaćenije žene u muzici nije uobrazila, te je obukla haljinu od 70 eura i pojavila se na otvaranju Topshop prodavnice u Njujorku.

Njoj se na otvaranju pridružio ser Filip Grin, osnivač Topšopa, kao i njegova ćerka koja je do nedavno bila u vezi sa pjevačem Markom Entonijem, prenosi Super žena.

Inače, Bijonse je već duže vrijeme jedno od zaštitnih lica brenda Topšop, a krajem oktobra najavljeno je i da će ona kreairati kolekciju pristupačne odjeće.

Ove godine zaradila 115 miliona dolara

Pjevačica je ove godine većinu svojih prihoda ostvarila zahvaljujući uspjehu svjetske turneje Mrs. Carter, od prodaje albuma „Beyonce“ koji je izašao krajem decembra 2013. godine, kao i reklamnim kampanjama za L’Oreal i Pepsi, između ostalog.

Bonus video: