Fanovi uživo pratili porođaj žene Robija Vilijamsa

Vilijams je objavio i par video snimaka na kojima par pleše u svojoj bolničkoj sobi
213 pregleda 4 komentar(a)
Robi Vilijams, porođaj, Foto: Twitter
Robi Vilijams, porođaj, Foto: Twitter
Ažurirano: 29.10.2014. 06:44h

Popularni engleski pjevač Robi Vilijams omogućio je svojim fanovima da uživo prate porođaj njegove supruge Ejde Fild. Četrdesetogodišnji muzičar objavio je više bizarnih video snimaka i fotografija na Twitteru i YouTubeu, na kojima su on i njegova žena u bolnici u Los Anđelesu. Na njima se vidi da je Ejda dok je ležala u krevetu nosila štikle.

"Dakle, tu je. Sad je 3.10 i koji dan? Ponedjeljak? Radili smo preko 24 sata. Nikada u životu nisam bio više zaljubljen i ponosan na svoju ženu. Beba još nije dobila ime, još razmišljamo o tome", napisao je Robi nakon što je dobio sina.

Vilijams je objavio i par video snimaka na kojima par pleše u svojoj bolničkoj sobi.

"Sad je 7.30, ovdje smo od 10 sati sinoć i znam da ste zabrinuti i pitate se što se dešava, pa samo želim da vam javim da sam okej", u šali je kazao pjevač u jednom od videa.

Britanska pop zvijezda otkrila je na Twitteru ranije ove godine da će par koji živi u Los Anđelesu uskoro dobiti prinovu. Oni već imaju ćerku Tedi rođenu 2012, a Robi se oženio Ejdom dvije godine ranije.

"Navučen sam na sve što čini da ne razmišljam o sebi. Prije su to bili hrana, droga, seks, internet, cigarete ili TV. Sad je to moja ćerka. Zadovoljan sam, jer sam u braku i imam dijete. Manje sam nemaran", izjavio je pjevač za "The Sun" prošle sedmice.

Bonus video: