Tejlor Svift o tome šta joj je slava sve donijela

Pjevačica se preselila u Njujork, a s obzirom na to da u tom gradu često može sresti svoje fanove, ona je otkrila da ne izlazi iz kuće kada ima loš dan, kako ne bi došla u situaciju da se izdere na obožavatelje
0 komentar(a)
Tejlor Svift, Foto: Reuters
Tejlor Svift, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.10.2014. 17:08h

Pjesme, pjevačice i tekstopisca Tejlor Svift možda govore o univerzalnim istinama, ali njen život je u stvarnosti potpuno drugačiji, a ona je u razgovoru za Esquire otkrila šta joj je slava donijela u svakodnevnom životu.

Možda joj je to što je postala poznata donijelo mogućnost bahaćenja sa privatnim džetom, ali joj je kako kaže, popularnost oduzela veliki dio nezavisnosti.

“Već duže vrijeme se borim za ideju sigurnosti, jer zaista cijenim takvu vrstu normalnog života. Zaista. Voljela bih da mogu sama da se vozim. To nisam radila posljednjih šest godina”, kazala je pjevačica.

“Čak i u mom rodnom gradu, moji tjelohranitelji se nalaze u autu iza mog, jer je veliki broj muškaraca koji su dolazili ispred moje i kuće moje majke, sa prijetnjama da će me ubiti, kidnapovati ili oženiti. To je čudan i tužan dio mog života o kome se trudim da ne razmišljam”, otkrila je ona.

Svift je dodala da se trudi da nikada ne bude uplašena.

“Ne želim da šetam ulicom i osjećam se prestrašeno, a kada imam obezbjeđenje, onda ne moram da se plašim”, dodala je muzičarka u čijem su se životu nedavno dogodile velike izmjene.

Naime, 24-godišnja pjevačica preselila se u Njujork, gdje trenutno radi na novom albumu “1989”, koji planira da izda krajem ovog mjeseca, a s obzirom na to da u tom gradu često može sresti svoje fanove, ona je otkrila da ne izlazi iz kuće kada ima loš dan, kako ne bi došla u situaciju da se izdere na obožavatelje.

“Svaki put kada izađem neko mi priđe. Kada se ujutru probudim moram da zapitam sebe kako se osjećam, da li ću se osjećati neugodno ako me nepoznata osoba pita da se slikamo, jer imam svojih privatnih problema... Da li ću biti loše raspoložena i istresti svoju nervozu na nedužnog 14-godišnjeg fana? Bolje ne, ostaću ipak kod kuće”, pojasnila je Svift.

Još jedna loša strana slave je, kako podsjeća, i to što je morala vanredno, odnosno u veoma kratkom roku da završi srednju školu, zbog čega se na internetu susrela sa negativnim komentarima, koji bi mnoge druge zaplakali.

“To je ono što mi se ne sviđa kada je u pitanju kultura slavnih i opsjednutost njima. Veliki broj slavnih se gura na rub izdržljivosti sa negativnim komentarima publike, koja misli da sve poznate ličnosti kriju mračne tajne, prosto nisu takvi kakvim se čine, lažiraju dobročinstvo, lažiraju da su iznenađeni kada osvoje Gremi nagradu”, pojasnila je ona i dodala da se trudi da je takve stvari ne dotiču.

Bonus video: