Farel Vilijams sprema album Kari Delevinj

"Objaviće pjesmu bez ikakve najave, zajedno sa spotom, širom svijeta. Izgleda da su osnovali sjajan muzički kolektiv i ta pjesma će da bude veliki hit", kazao je izvor blizak paru za "The Sun"
0 komentar(a)
Kara Delevinj, Foto: Beta/AP
Kara Delevinj, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.10.2014. 18:01h

Poznata manekenka Kara Delevinj obrela se u muzičkim vodama - ona je svoj debi album snimila u saradnji sa jednim od najtraženijih kompozitora Farelom Vilijamsom.

Par je prošlu sedmicu proveo u Parizu gdje je snimao najavni spot, a pitanje je dana kada će Karin prvijenac izaći, navodi britanski "Telegraf".

Farel je sa manekenkom radio osam mjeseci na pjesmama.

"Objaviće pjesmu bez ikakve najave, zajedno sa spotom, širom svijeta. Izgleda da su osnovali sjajan muzički kolektiv i ta pjesma će da bude veliki hit", kazao je izvor blizak paru za "The Sun".

Dvadesetdvogodišnja ljepotica nije krila da ima u planu da se osim modelingu posveti i pjevanju i glumi. Ovo posljednje joj je dobro krenulo, s obzirom da je osvojila nagradu za ulogu u filmu "Paper Towns" i već ima nekoliko manjih uloga iza sebe.

Sajmon Fuler, menadžer grupe Spice Girls, otkrio je ranije da je Kara kad je imala 16 snimila nekoliko demo pjesama sa njima. Spekulisalo se da će upravo sa njim sarađivati na svom debiju.

"To je tajni projekat, ali tačno je da pomažem kao mentor", otkrio je ranije Fuler. Vlasnik svjetskog hita "Happy", Farel je februaru najavio saradnju sa manekenkom.

"Mislim da ljudi moraju da se fokusiraju na nju i na ono što će sljedeće da uradi. Vjerujte mi, jer filmovi su sve bolji, uloge sve veće, muzika je sve bolja", kazao je on tada.

Bonus video: