Kejt Midlton će se poroditi u aprilu

51 pregleda 1 komentar(a)
princ Vilijam, Kejt Midlton, Foto: Reuters
princ Vilijam, Kejt Midlton, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.10.2014. 12:22h

Britanski princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton dobiće drugo dijete u aprilu 2015. godine, saopštila je danas prinčevska palata Kesington, a prenose svjetske agencije.

"Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža s radošću vas obavještavaju da će u aprilu 2015. godine dobiti bebu", navodi se u saopštenju, dan nakon što se Kejt Midlton pojavila u javnosti poslije dva mjeseca odsustva.

Palata Kesington navela je da vojvotkinja od Kembridža i dalje ima jake jutarnje mučnine kao tokom prve trudnoće, prije rođenja princa Džordža u julu prošle godine.

"Vilijam i Kejt biće sjutra, u ime kraljice Elizabete Druge, domaćini predsjedniku Singapura Toniju Tanu i njegovoj supruzi u okviru njegove državne posjete Velikoj Britaniji", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će Kejt Midlton prisustvovati ceremoniji dodjele nagrada za najbolju fotografiju životinjskog svijeta u Prirodnjačkom muzeju u Londonu.

Kraljevska beba, bez obzira na pol, biće četvrta u redu za britanski prijesto, odmah poslije brata Džordža, oca - princa Vilijama i djeda - princa Čarlsa.

Bonus video: