Podgorica: Veče posvećeno muzici za ples u Irskom pabu

Za muzičku animaciju publike zaduženje Gorčin Pejović uz podršku DJ-a Sharla...
1 komentar(a)
Irski pab, Foto: Maja Kostić
Irski pab, Foto: Maja Kostić
Ažurirano: 24.09.2014. 15:45h

Veče posvećeno muzici za ples koju karakteriše duboki bas i raznoliki ritmovi brojnih elektronskih muzičkih žanrova, pod nazivom “Bass Beats Dance”, biće održano u četvrtak veče u Irskom pabu St. Patrick u Podgorici.

Za muzičku animaciju publike zaduženje Gorčin Pejović uz podršku DJ-a Sharla, koji je ranije nastupao na Sea Dance i Refresh festivalu, a koji je i organizator ovog događaja, čiji je cilj promovisanje lokalnih producenata i DJ-eva čija muzika odudaraju od ustaljene elektronske muzike sa ovog područja.

Prošlog vikenda, podgorička publika je imala priliku da pleše uz zvuke koje je birao Rex Regis, član beogradskog Mystic Stylez DJ kolektiva, a iduće sedmice u Tribe klubu gostovaće Delys iz novljanskog dvojca "2beat or not 2beat", koji su nastupali na mnogim festivalima međi kojima su Exit, Seadance i Refresh.

"Ovo je jedinstveni niz događaja za crnogorsku muzičku scenu. Osim što dovodimo lokalne ljude da pokažu svoju strast prema muzici, plan je da ove večeri organizujemo i u drugim gradovima Crne Gore, a ne samo Podgorici. Kada vidite da se negdje dešava 'Bass Beats Dance' veče, znaćete da je provod zagarantovan. Dođite da plešemo na dubokom bass-u", kazao je Sharlo.

Bonus video: