Kristini Rihanov zabranili da pleše sa muškarcima koji su u vezi

Tridesetsedmogodišnja ruskinja je toliko popularna da mnogi gledaju pomenutu emisiju samo zbog nje
2 komentar(a)
Kristina Rihanov, Foto: Shutterstock
Kristina Rihanov, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.09.2014. 18:49h

Kristini Rihanov, zvijezdi emisije "Strictly Come Dancing" BBC je zabranio da pleše sa muškarcima koji su u vezi. Zašto? Zato što je plavokosa Ruskinja već rasturila tri veze svojih plesnih partnera.

Tridesetsedmogodišnja ruskinja je toliko popularna da mnogi gledaju pomenutu emisiju samo zbog nje. Ispostavilo se i da njeni plesni partneri jednako lako padaju na nju.

Tako su profesionalni plesač Vinsent Simon i penzionisani bokser Džoi Kalzage, koji su plesali sa Kristinom u emisiji, zbog nje ostavili svoje djevojke.

Prošle godine seksi Ruskinja je plesala sa ragbistom Benom Koenom koji je nedavno objavio da se razvodi od Ejbi, sa kojom je bio u braku 11 godina. Majka njegove buduće bivše žene vidjela ga je kako se grli sa Kristinom u podzemnoj željeznici, prenose britanski mediji.

"Muškarci koji su se u emisiji 'smuvali' sa njom imali su probleme u vezama i prije, ali ih je Kristina podstakla da preduzmu taj posljednji korak, da ostave partnerke", rekao je izvor sa BBC-a i dodao da se Rihanova nije bunila kada je obaviještena o zabrani.

Bonus video: