Kćerke Brusa Vilisa i Demi Mur se fotografisale gole u kadi

172 pregleda 0 komentar(a)
Talulah Vilis, Foto: TMZ
Talulah Vilis, Foto: TMZ
Ažurirano: 19.09.2014. 16:29h

Sestre Demi i Talula, ćerke poznatih holivudskih glumaca Brusa Vilisa i Demi Mur šokirale su javnost fotografijom na kojoj su potpuno nage u kadi, a koju su objavile na Twitteru.

Dvadesetogodišnja Talula se prema navodima američkih medija u julu ove godine u tajnosti prijavila u kliniku za odvikavanje od alkohola i kokaina u Arizoni, krenuvši na taj način mačinim stopama - Demi Mur je bila na odvikavanu 2012.

"Demi se osjeća užasno krivo zbog toga što je Talula izgubila kontrolu", kazao je tada izvor blizak Vilisovima i dodao da ćerka Brusa i poznate glumice na taj način privlači pažnju svojih roditelja.

Strani mediji pišu da je sestru roditeljima "ocinkarila" 23-ogodišnja Skaut koja ju je uhvatila kako šmrče kokain, nakon čega joj je Brus zaprijetio da će prestati da joj daje novac.

Ovo inače nije prvi put da Skaut svojim ponašanjem šokira javnost. Ona je u maju ove godine šetala kroz Njujork u toplesu, a taj potez bila je njena svojevrsna pobuna protiv zabrane objavljivanja golih ženskih grudi na Instagramu.

Bonus video: