Poslušajte kako pjeva Miss Crne Gore

Ljepotica prikupljala knjige i školski pribor za djecu iz socijalno ugroženih porodica
262 pregleda 4 komentar(a)
Nataša Novaković, Foto: Privatna arhiva
Nataša Novaković, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.09.2014. 13:40h

Mis Crne Gore za 2014. godinu, Nataša Novaković svoju titulu najljepše Crnogorke već koristi kako bi promovisala humanitarne aktivnosti i učestvovala u njima, a kako je otkrila u razgovoru za “Vijesti”, krajem avgusta i početkom septembra je kao volonter Crvenog krsta, pomogla u prikupljanju školskog pribora.

“Nedavno sam bila dio humanitarne akcije 'Podijelimo, jer zajedno možemo više' kao volonter Crvenog krsta. Ova institucija je u saranji sa Udruženjem roditelja uspješno obavila cilj i prikupila knjige i školski pribor za djecu iz socijalno ugroženih porodica”, objasnila je ona.

“Ovim putem se zahvaljujem svim dragim ljudima koji su omogućili da se ovaj humanitarni projekat ostvari”, dodala je mis, a koja je svoje prijatelje na društvenoj mreži podsjetila na svjetski dan prve pomoći i pozvala zainteresovane da se prijave za obuku, ali i da volontiraju u Crvenom krstu.

Novaković je prije nekoliko dana na svom Facebook profilu i sajtu Youtube objavila video zapis na kojem ona pjeva pjesmu “I Dreamed a Dream” iz mjuzikla Les Miserables. U razgovoru za “Vijesti” potvrdila je da će se krajem godine na izboru za mis svijeta u Londonu, u okviru podtakmičenja u talentu, pred žirijem predstaviti upravo sa tom pjesmom.

“Primila sam veoma puno lijepih komentara, a najviše su mi značili oni od muzički obrazovanih ljudi. 'I Dreamed a Dream' je numera mjuzikla 'Jadnici' koja ima veoma lijepu poruku i nadam se da će u mojoj interpretaciji ostaviti lijep utisak i doprinijeti promociji Crne Gore”, kaže crnogorska ljepotica, koja se nada da će uskoro snimiti ovu numeru u studiju.

“Planirala sam da snimim ovu pjesmu, a samim tim što ću je pjevati u Londonu odlučila sam da to bude pred odlazak”, otkriva Novaković, koja se u ranijem intervjuu za Vijesti pohvalila da je odmalena pokazivala sklonost prema muzici.

Novaković će Crnu Goru predstavljati na izboru za Miss World, a u međuvremenu za nju se može glasati na facebook.com/BeautiesConceptBC.

“U toku je takmičenje 'Miss World People's Choice', u vidu online glasanja, gdje se može glasati pet puta dnevno za jednu od takmičarki izbora za Miss World. Svakako da će mi što više glasova omogućiti bolji plasman”, pojasnila je ona.

Bonus video: