Šta povezuje Slavka Kalezića i Bijonse

"Za mene je ovo privilegija, poklon. Neko koga jako cijenite i volite kao umjetničku personu ima sličan ukus kada je umjetnički izraz u pitanju"
51 pregleda 25 komentar(a)
Slavko Kalezić, Foto: Facebook
Slavko Kalezić, Foto: Facebook
Ažurirano: 26.08.2014. 06:37h

Crnogorski glumac i pjevač Slavko Kalezić objavio je na svojoj Facebook stranici fotografije na kojima se vide sličnosti između njegovih i javnih nastupa r'n'b dive Bijonse. Na nekoliko fotografija vidi se da je supruga američkog repera Džej Zija nekoliko mjeseci nakon Kalezića koristila slične estetske pristupe, ali mladi multimedijalni umjetnik kaže da je suludo pomisliti da se radi o kopiranju.

"Radi se o umjetničkim energijama koje vrlo slično razmišljaju i realizuju svoje ideje. Ovo za mene nije više slučajnost jer smo se poklapali 2011. u ideji, što se vidi na objavljenim fotografijama, i opet sada tri godine kasnije, s tim što je sada sličnost toliko jaka", ispričao je Kalezić i dodao da je za njega to dokaz da razmišlja na nivou svjetskih umjetnika i da je na pravom putu.

"Za mene je ovo privilegija, poklon. Neko koga jako cijenite i volite kao umjetničku personu ima sličan ukus kada je umjetnički izraz u pitanju. Za mene neprocjenjiv osjećaj", kaže Kalezić. On je na kraju imao i poruku za javnost.

”Bavite se isključivo samim sobom i svojim ciljevima. Sve je dostižno, samo ako želite", kazao je.

Bonus video: