Najplaćenija glumica Holivuda je...

Zvijezda filma "Gravitacija" napredovala je za čak šest mjesta u odnosu na prošlogodišnju Forbsovu listu iz 2013. godine
1 komentar(a)
Holivud, Foto: Shutterstock
Holivud, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.08.2014. 08:49h

Prema novoj listi "Forbsa" Oskarovka Sandra Bulok popela se na sam vrh liste najplaćenijih glumica Holivuda, zaradivši 51 miliona dolara tokom posljednjih 12 meseci.

Zvijezda filma "Gravitacija" napredovala je za čak šest mjesta u odnosu na prošlogodišnju Forbsovu listu iz 2013. godine. Glumica Dženifer Lorens je na drugom mjestu sa zaradom od 34 miliona dolara, a na trećem je Dženifer Aniston sa zaradom od 31 milion dolara.

Gvinet Paltrou, koja je zaradila 19 miliona dolara, na četvrtom je mjestu. Iako su mnogi očekivali da je Anđelina Džoli ta koja najviše zarađuje, ona je tek na petom mjestu, sa zarađenih 18 miliona dolara.

Iza nje nalaze se Skarlet Johanson (17 miliona dolara), Ejmi Adams (13 miliona dolara), Natali Portman (13 miliona dolara) i Kristen Stjuart (12 miliona dolara).

Forbs je tokom formiranja ove liste uzeo u obzir zarade glumica tokom rada na filmovima, ali i prihod od reklama, kao i honorare koje dobijaju od ostalih aktivnosti.