Kluni potvrdio glasine: Ženim se boljom od sebe

Njegova vjerenica je britanska advokatica koja se uglavnom bavi ljudskim pravima i civilnim slobodama, a surađuje sa UN-om
2 komentar(a)
Džordž Kluni, Foto: Beta/AP
Džordž Kluni, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.07.2014. 16:26h

Slavni glumac Džordž Kluni (53) prvi put je pričao o vjenčanju sa advokaticom Amal Alamudin (36), koje je planirano za jesen.

"Ženim se boljom od sebe", kazao je za Variety, a zatim se osvrnuo na nedavno pisanje Daily Mail, prema kojem se njegova tašta protivi braku zbog vjerskih i kulturoloških razlika.

Tekst je nakon njegove reakcije povučen sa portala tog magazina uz izvinjenje, a Kluni je kazao da je navikao na svakakve izmišljotine tokom karijere, ali i da uživa u tome da ponekad nekoga "ćušne" zbog toga.

"Svakoga dana pišu neistine, a ponekad napišu nešto što je opasno za nečiju porodicu i, pri tom, takođe neistinito", dodao je glumac.

"Ono što me u svemu tome brine je činjenica da je Daily Mail sada postao izvor i nekim legitimnim glasilima", zaključio je Kluni.

Njegova vjerenica je britanska advokatica koja se uglavnom bavi ljudskim pravima i civilnim slobodama, a sarađuje sa UN-om. Trenutno je i pravna savjetnica osnivača WikiLeaksa Džulijana Asanža.

Bonus video: