zahtjevi izvođača

"Muke" organizatora EXIT-a: Zvijezde traže čokoladu, losos na žaru...

Exit će biti održan od 10. do 13. jula u Novom Sadu, a zatim će se nastaviti kao Sea dance festival na Jazu
86 pregleda 7 komentar(a)
Exit, Foto: Shutterstock
Exit, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.07.2014. 18:44h

Pripreme za novosadski festival Exit se privode kraju, ali organizatori još ne smiju da odahnu, jer treba udovoljiti zahtjevima zvijezda. Tako su članovi benda Disclosure, koji su tražili specijalno dizajnirani LED ekran koji će omogućiti efekat holograma na bini, a Stromae hemijsko čišćenje četiri kostima.

Članovi grupe “Pet Shop Boys”, sudeći po rajderu, veliki su ljubitelji "milka" čokolade, humusa, španskog vina i francuskog šampanjca, dok je Glorija Gejnor zahtijevala plodove mora, a za ručak prije nastupa čileanski brancin i lososa na žaru. Ona je insistirala i na cvjetnim peškirima i porculanskom setu za čaj sa floralnim motivom.

Muzičari iz benda Rudimental, pored CD plejera u bekstejdžu i velikog broja skupocjenih pića tražili su i tiket nacionalne igre na sreću, a ekipa koja prati Dejmona Albarna 60 kutija cigareta.

Dok je Skrillex tražio četiri vrste cigareta, tri crne bodi majice S veličine sa V izrezom i dva para bokserica i sportskih čarapa, na rajderu članova benda Hurts pored uobičajnih zahtjeva može se naći i želja za uramljenim slikama Monike Beluči i Majka Tajsona.

Momci iz Suede nisu imali preterano komplikovane zahtjeve kada je u pitanju hrana i piće, ali su tražili peglu i dasku za peglanje, velika ogledala, gel i pjenu za kosu, kao i fenove i četke za garderobu.

Exit će biti održan od 10. do 13. jula u Novom Sadu, a zatim će se nastaviti kao Sea dance festival na Jazu.

Preporučujemo za Vas