"Vuk sa Vol strita"

Leonardo di Kaprio se u Brazilu provodi sa 50 djevojaka

Tridesetak djevojaka je na njegov račun smješteno u luksuzne hotele, nahranjeno i opijeno
4 komentar(a)
Leonardo Di Kaprio, Foto: Beta/AP
Leonardo Di Kaprio, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 16.06.2014. 16:44h

Slavni glumac Leonardo Di Kaprio ovih dana živi kao Džordan Belfort, lik kojeg je tumačio u aktuelnom ostvarenju "The Wolf of Wall Street". Holivudska zvijezda, koja se trenutno nalazi u Brazilu, gdje prati Svjetsko fudbalsko prvenstvo, našla se u centru pažnje medija nakon što je lično odabrala pedeset žena koje je sa sobom poveo na žurku u Buziosu.

Tridesetak djevojaka je na njegov račun smješteno u luksuzne hotele, nahranjeno i opijeno, a ostalih dvadeset je u turističkom kompleksu za bogate dalekom preko 100 kilometara udaljenog od Rija de Žaneira, piše britanski "Mirror".

Tridesetdevetogodišnji glumac, koji je samac nakon što je poslije godinu dana veze raskinuo sa manekenkom Toni Garm, napravio je žurku u noćnom klubu "Pacha" nakon utakmice Brazil - Hrvatska.

"Ređale su se boce 'Dom Perinjona' bez stajanja. Leo nije štedio ni dolara, bila je to raskošna žurka", ispričao je izvor blizak glumcu i dodao da su djevojke holivudsku zvijezdu učile da pleše uz pjesmu "Bejinho no Ombro" Valeske Popozude koja se Dikapriju toliko svidjela da je konstantno od DJ-a tražio da je pušta ponovo.

"Nije se posvetio nijednoj djevojci više nego ostalima. Bio je prijatan i svakoj je poklanjao jednako pažnje, išao od jedne do druge i čini mi se da je želio da se dobro provede sa svakom. Oko četiri ujutro neke od njih je poveo na svoju jahtu i žurka je nastavljena do šest sati popodne", navodi izvor.

Luksuzna Leova jahta prema navodima inostranih medija ima osam spratova, tri bazena i dva heliodroma, a među gostima su bili "Playboy" model Mari Silvestr, brazilska zvijezda "Velikog Brata" Marijen Karetero i nekadašnji član rep grupe Fugees Praz Mičel.