Bijonse "uzvratila" sestri preko Instagrama

Razlog zbog kojeg je sestra Bijonse, Solanž Nouls napala Džej Zija je to što joj uprkos ranijem obećanju nije pomogao u karijeri
134 pregleda 2 komentar(a)
Bijonse, Foto: Screenshot (Instagram)
Bijonse, Foto: Screenshot (Instagram)
Ažurirano: 14.05.2014. 15:32h

Popularna pop pjevačica Bijonse, odlučila je da na potpuno suprotan način uzvrati svojoj sestri Solanž Nouls koja je nakon svađe sa Džej Zijem obrisala sve slike sa Instagrama na kojima su njih dvije zajedno.

Tako je Bijonse tokom dana objavila četiri nove, vesele fotografije na kojima pozira sa 27-godišnjom sestrom iako se ona posvađala sa njenim suprugom Džej Zijem.

Razlog zbog kojeg je sestra Bijonse, Solanž Nouls napala Džej Zija je to što joj uprkos ranijem obećanju nije pomogao u karijeri, ali i zato što je odlučio da poslije zabave na kojoj su bili ode na after parti kod Rijane bez supruge, odnosno njene sestre, tvrdi porodični prijatelj, a prenosi Daily Mail.

Naime, nekoliko dana ranije mediji su došli do snimka sa nadzorne kamere, na kojem se vidi kako Džej Zi sa suprugom Bijonse, njenom sestrom Solanž i tjelohraniteljem ulazi u lift nakon Met Gala žurke, a potom i kako ga pjevačica fizički napada.

Prema drugom izvoru sve je počelo na istom događaju kada je Džej Zi napao Solanž zbog prijatelja koje je dovela jer su se konstantno pozivali na njegovo ime da bi ušli na after parti u hotel "Standard" na Menhetnu. Čak su i Bijonsini telohranitelji saopštili da zbog tih 'prijatelja' imaju problem.

Solanž je zatim insisitirala da odu, a kada su krenuli Džej Zi je saopštio da ne ide kući već da će bez Bijonse da ide na after parti koji priređuje Rijana. Izvor kaže da je Solanž bila pripita i da je počela da viče na njega pitajući ga zašto ne ide kući.

Džej Zi je pokušao da se odbrani od udaraca i šutiranja, a u tome mu je pomogao i tjelohranitelj dok je Bijonse nijemo posmatrala sa strane.

Neuključivanje Bijonse u raspravu navodno je uzrok zbog kojeg je Solanž uklonila sve slike sa Instagrama na kojima je bila sa sestrom, a ni jedna od njih nije komentarisala nedavni događaj.

Bonus video: