Klunija će brak skupo koštati

Kluni, koji iza sebe ima jedan brak, dugo je bio bez partnerke pa su pokrenute i glasine da je gej
0 komentar(a)
Džordž Kluni, Foto: Reuters
Džordž Kluni, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.04.2014. 08:39h

Džordž Kluni (52) godinama važi za najpoželjnijeg neženju u Holivudu, ali sada je izgleda na pragu novog braka i gubitka opklade teške 100 hiljada eura.

Američki mediji navode da se poznati glumac vjerio za advokaticu Amal Alamudin iz Londona. Prema istim navodima Kluni se kladio sa glumicama Nikol Kidman, Sandrom Bulok i Mišel Fajfer da se više neće ženiti. Fajfer je uložila 60 hiljada eura uvjerena u suprotno, Kidman 25 hiljada, a Bulok 12 i po hiljada.

Kluni, koji iza sebe ima jedan brak, dugo je bio bez partnerke pa su pokrenute i glasine da je gej, a on je dodao ulje na vatru izjavom da ne vidi što bi nekoga vrijeđalo da je on homoseksualac, dok se Tina Fej na ovogodišnjoj dodjeli Oskara šalila na glumčev račun opisavši film "Gravity" u kojem igra kao "priču o tome kako bi Kluni radije plutao svemirom nego proveo još koji minut sa ženom svog doba".

Tridesetšestogodišnja vjerenica Klunija je porijeklom iz Bejruta, bila je savjetnik bivšeg generalnog sekretara UN Kofija Anana za Siriju i pravni zastupnik bivše ukrajinske premijerke Julije Timošenko i osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža.

Bonus video: