Svjetske zvijezde koje se ponašaju kao razmažena derišta

Kada imate mogućnost da zaposlite ljude samo da bi vam povlađivali, dok je horda obožavatelja spremna da učini sve da bi vas dotakla, razmaženost je potpuno očekivana
146 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2014. 10:47h

Među poznatim ličnostima sigurno postoje oni koji su prizemni, bez pretjeranih zahtjeva, ali generalan stav o slavnima je da su u pitanju veoma razmažene osobe.

Kada imate mogućnost da zaposlite ljude samo da bi vam povlađivali, dok je horda obožavatelja spremna da učini sve samo da bi vas dotakla, a pri tom imate više novca od lidera nekih svjetskih zemalja, razmaženost je potpuno očekivana.

Slijedi lista najrazmaženijih zvijezda svjetskog šou biznisa.

Keterin Hajgl

Keterin Hajgl je jedna od najtežih glumica za saradnju koja često izaziva nemoguće situacije. Ona je uvrijedila scenariste serije "Uvod u anatomiju" kada je kazala da neće da prihvati Emi nominaciju, jer joj se ne sviđa kako se razvio njen lik doktorke Izi.

Osima toga, ova glumica se konstantno žalila na garderobu tokom snimanja, i uvijek je imala primedbe na scenario, a uvrijedila je i kolege sa seta nazivajući ih idiotima.

Zbog toga je bila i među prvima kojima su producenti zahvalili na saradnji.

Naomi Kempbel

Supermodel Naomi Kempbel je po mišljenju mnogih na vrhu liste razmaženih zvijezda, a poznata je kao osoba sa veoma teškim temperamentom.

Često histeriše i vrišti na sve ljude oko sebe, a nerijetko mnogi nakon svađe sa njom napuste prostoriju u suzama. Upravo zbog takvog ponašanja o njoj kruže priče da je “esencija zla”, a to sigurno misli i njen bivši asistent koji je imao tu “čast” da ga manekenka u glavu pogodi mobilnim telefonom.

Naspram toga, konstantno verbalno i psihičko zlostavljanje čistačica i drugih asistenata, kao i vrijeđanje kamermana i policajaca za Kembel je sasvim normalna stvar.

Ipak, za razliku od mnogih ona ne krije svoje pravo lice i priznaje da lako plane, ali i da je kasnije stigne osjećaj krivice zbog ponašanja.

Gvinet Paltrou

Nadimak glumice Gvinet Paltrou je “Ledena kraljica”, koji je dobila nakon što je na snimanju filma "Ajron men 2" konstantno izbjegavala sve zaposlene na setu.

Holivudom kruže tračevi, da je bila i ljubomorna na Skarlet Johanson, koja je privlačila muške poglede gdje god da se pojavi.

Kris Braun

Za ovog muzičara koji je jednim dijelom postao slavan i zbog toga što je pretukao svoju tadašnju djevojku Rijanu, mnogi tvrde da bi bio kreten i kada ne bi bio poznat i bogat.

Kada ga upitaju za incident sa bivšom djevojkom koju je udarao i grizao, potpuno poludi, a kada na Twitteru pročita komentar o njemu koji mu se ne dopada često ljudima odgovori sa “Od*ebi”.

Braun je otišao toliko daleko da je svoje fanove nazvao debilima, a naprosto je eksplodirao kada je jednom prilikom pronašao kaznu od 10 dolara zbog parkiranja na nedozvoljenom mjestu.

Rasel Krou

Novozelandski glumac, Rasel Krou poznat je po svojim ispadima i “ljubavi” prema alkoholu. Jednom prilikom je čak javno vrijeđao svog kolegu Džordža Klunija.

Kasnije mu se kasnije javno izvinio, ali nije dobio odgovor.

Linzi Lohan

Kako kolege ove glumice tvrde, sa njom je veoma teško sarađivati. Jedan od onih koji su javno to potvrdili je i porno glumac Džejms Din koji je sa njom sarađivao u indi filmu “The Canyions”, a koji je za Linzi Lohan kazao da se ponaša kao “razmaženo derište”.

“Bilo je dana kada je vrištala, drala se, plakala i odbijala da dođe na set... Linzi je bila poput razmaženog djeteta”, ispričao je on.

Tokom snimanja scena seksa za potrebe ovog filma glumica je natjerala cijelu filmsku ekipu da skine odjeću kako bi joj bilo lakše, ali ovo nije prvi slučaj da se kritikovalo njeno ponašanje na poslu.

Često se šuškalo da dolazi na snimanja pijana, kao i da kasni i da se ponaša razmaženo.

“Dolazila je na set sa hiljadu zahtjeva, a ona pri tom nije bila spremna za rad”, ispričao je izvor sa snimanja filma “Glee”.

Stiven Sigal

Ovaj akcioni glumac je bio optužen za seksualno uznemiravanje svojih koleginica na raznim filmovima.

To je potvrdila i Dženi Mekarti koju je on tjerao da se skida gola.

Kanje Vest

Reper je poznat po svom bahatom ponašanju i ponižavanju kolega sa kojima radi, a nije mu strano ni da sebe upoređivanje sa Šekspirom, Pikasom, Stivom Džobsom i bogom lično.

Džastin Biber

Džastin Biber ima 19 godina i u svijet slavnih ušao vrlo mlad i postao svjetski poznat i veoma bogat.

Nedavno je uhapšen zbog trkanja i to pod dejstvom alkohola, marihuane i ljekova, a vrhunac razmaženog ponašanja bilo je opiranje hapšenju i korišćenje “biranog rječnika” prilikom obraćanja policajcima koji su ga zaustavili.

Međutim ovo nije kraj liste njegovog razmaženog ponašanja, mladi pjevač je između ostalog uslikan kako ga poput kraljevića nose preko Kineskog zida, dok mokri u kuhinji restorana u kantu za džoger, ponižava djevojčice obožavateljke koje su ga tri sata čekale da se pojavi, ali i kako sa balkona pljuje na svoje fanove.

Čarli Šin

Šin je zbog svojih nevjerovatnih prohtjeva na setu dobio otkaz iz serije "Dva i po muškarca", ali nije dugo čekao na sljedeći angažman, pa sada radi na seriji "Anger Management".

Glumac je iskoristio svoj status da otpusti Selmu Bler jer mu nije odgovaralo njeno ponašanje.

Dženifer Aniston

Tokom snimanja filma "Untitled Elmore Leonard Project" u Konetikatu, Dženifer Aniston jedina nije htjela da ruča sa kolegama i zahtijevala je da se vozi u luksuznom džipu umjesto u kombiju sa ostatkom glumaca.

Lejdi Gaga

O njenom razmaženom progovaranju progovorila je bivša asistentkinja, koja je tvrdila da je morala da spava u krevetu sa Gagom, ali i da je često trpjela dranje i viku zbog sitnih grešaka.

Kada je na jednoj košarkaškoj utakmici ova pjevačica smještena za njen ukus preblizu fotografa u znak protesta je skinula veći dio garderobe, a zatim se okrenula prema publici, da bi joj na kraju udovoljeno pa je premještena u privatnu ložu.

Rijana

Uz jednu od fotografija na svom Instagram profilu, pjevačica je okačila i komentar “Jedina stvar koju moram da radim je ono što ja je*eno hoću”.

Iako je veliki broj fanova, ali i onih koji ne vole njenu muziku i rad stao na njenu stranu nakon što je bivši momak Kris Braun pretukao, ona se nakon određenog vremena pomirila sa njim (kasnije su ponovo raskinuli).

Kada Rijanu u jednom intervjuu upitali da obrazloži tu odluku naprosto je pukla i počela da histeriše. Jedna od njenih izjava koja je mnogima zasmetala je da paparace mrzi više nego naciste.

Dženifer Lopez

Iako je glumica i pjevačica Dženifer Lopez snimila pjesmu “Jenny From The Block” u kojoj pokušava sebe da predstavi kao prizemnu djevojku koju ne zanima slava i novac, stvarnost je potpuno drugačija.

To potvrđuje i odluka organizatora da otkaže nastup u Indiji, kojem je trebalo da prisustvuje više od šest miliona ljudi, zbog njenih “nerazumnih zahtjeva”.

Lopez je tada, između ostalog, tražila da joj obezbijede privatni avion, ličnog kuvara i stilistu. Ova pjevačica imala je zahtjeve i da njena soba u hotelu bude potpuno bijela, kao i da joj se služi samo bijela hrana, a da cijeli hotel bude ukrašen bijelim cvijećem i svijećama.

Svojim ličnim asistentima je tražila da budu dostupni 24 sata svakog dana u nedjelji i da znaju kada je njeno vrijeme za užinu. Takođe je odbijala kontakt očima sa poslugom, a jedna čistačica u hotelu na Menhetnu je otpuštena jer joj je zatražila autogram.

Galerija

Bonus video: