Kameron Dijaz: Vjernost za cio život je nemoguća

"Bolje je imati "mnoštvo ljubavnika" nego se držati samo jednog", kaže Dijaz Ona je kazala da ne vidi ništa loše u tome da neko ima više partnera od jednog
202 pregleda 6 komentar(a)
Kameron Dijaz, Foto: Shutterstock
Kameron Dijaz, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.04.2014. 16:59h

Poznata glumica Kameron Dijaz, koja igra u nedavno objavljenom filmu "The Other Woman" koji se bavi nevjerstvom, smatra da je nemoguće da parovi budu vjerni cijelog života.

Četrdesetjednogodišnja filmska zvijezda u intervjuu za "Mirror" kazala je da smatra da je bolje imati "mnoštvo ljubavnika" nego se držati samo jednog i dodala da je po njoj gotovo nemoguće da muž i žena budu vjerni cijeli život jedno drugom.

"Imam mnogo prijatelja. Moje prijateljice različite stvari, imamo različite razgovore. Među njima postoje sličnosti, ali kad želim nešto određeno da radim odem do te prijateljice koja to voli. I okej je što ona ne voli hiljadu drugih stvari koje ja volim, nemam problem sa tim. Iz nekog razloga upadamo u veze očekujući da jedan čovjek shvati i prihvati sve djelove nas i ispuni sve naše potrebe. Mislim da tu svi griješimo", istakla je glumica.

Ona je kazala da ne vidi ništa loše u tome da neko ima više partnera od jednog. Glumica je dodala i da piše novu knjigu, nastavak "The Body Book", vodiča za uspješne žene.

"Ove stvari evoluiraju. Počneš sa određenim konceptom, odradiš istraživanje i djelići počnu da se slažu", ispričala je Dijaz.

Bonus video: