Još se ne zna od čega je umrla Pičiz Geldof

Ćerka poznatog muzičara Boba Geldofa umrla je "iznenada i nenanislno" u 25. godini.
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.04.2014. 16:34h

Istraga o smrti Pičiz Geldof još nije otkrila uzrok smrti ćerke čuvenog muzičara Boba Geldofa, jer kako je navedeno u policijskom saopštenju u njenom stanu nisu pronađeni narkotici ili oproštajna poruka, niti su na njenom tijelu uočene povrede, prenosi metro.co.uk.Supruga muzičara Tomasa Koena i majka dvoje djece, prema navodima policije umrla je iznenadnom nenasilnom smrćuu 25. godini, a šta je uzrok znaće se nakon što patolog obavi potrebne testove.Bob Geldof je izjavio da ga je smrt ćerke uništila.

“Pičez je umrla. Trenutno smo u bolu. Ona je od svih nas bila najviše divlja, duhovita, pametna i mudra. Samo pisanje riječi 'bila' me je uništilo. Kako je moguće da je više nećemo vidjeti”, kazao je on.

Pičiz je dan prije smrti postavila na Instagramu sliku svoje majke koja je 200. godine preminula od predoziranja heroinom. U ranijim intervjuima TV prezenterka je govorila da je taj događaj uticao na mijenjanje njenog stila života i da jse zbog toga trudila da bude što bolja majka svojoj djeci.

Ona se prije 4 godine predozirala heroinom u svom stanu, a nakon toga je otišla na odvikavanje u Afriku, a godinu dana nakon toga je uhvaćena u krađi kozmetike.

Bonus video: