Zoran Vukčević zvijezda Večeri sa frizerskim ikonama

"Reakcija publike je bila izvanredna, zato što je performans bio dobro omišljen. Pokazao sam im sa čime ćemo se predstaviti u Frankfurtu na svjetskom takmičenju"
4 komentar(a)
Ažurirano: 24.03.2014. 17:50h

Crnogorski frizer Zoran Vukčević i njegov tim, učestvovali su na manifestaciji „Veče sa frizerskim ikonama“ u Rijeci, gdje je kolegama iz regiona i publici predstavio svoj rad.

„Ta manifestacija se održava 11 godina, a organizatori su iz Hrvatske i Slovenije. Oni su napravili odabir uspješnih frizera iz regiona, koje su nazvali ikonama, a meni su prepustili zatvaranje manifestacije“, objasnio je Vukčević, i dodao da su pored njega, svoje frizersko umijeće predstavile i kolege iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

„Reakcija publike je bila izvanredna, zato što je performans bio dobro omišljen. Predstavili smo našu modu, jer smo mi u Crnoj Gori prepoznatljivi po novim trendovima. Pokazao sam im sa čime ćemo se predstaviti u Frankfurtu na svjetskom takmičenju“, istakao je ovaj frizer.

„Pokazali smo i kako farbana kosa može da bude poput prirodne. Bilo je četiri modela, ali i lutki, a komentari su nakon performansa uglavnom bili da je najbolje ostavljeno za kraj“, pohvalio se Vukčević.

Galerija

Bonus video: