Naomi Kempbel želi dijete: "Ako treba uradiću to i sama"

Kempbel je inače sama od raskida se momkom Vladislavom Doroninom, prošle godine, a ovo nije prvi put da priča o zasnivanju porodice
91 pregleda 1 komentar(a)
Naomi Kempbel, Foto: Reuters
Naomi Kempbel, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.03.2014. 14:25h

Supermodel Naomi Kempbel u razgovoru za SiriusXM radio, otkrila je da želi da dobije dijete, bez obzira na sve.

Ova četrdesettrogodišnja manekenka, ispričala je kako bi bila veoma srećna da zatrudni, te da će raditi na tome, bez obzira na to da li ima partnera ili ne.

“Trenutno sam u godinama u kojima želim da dobijem bebu. Želim dijete bez obzira na to da li sam u vezi ili ne. Uradiću to potpuno sama”, kazala je ona.

Kempbel je inače sama od raskida se momkom Vladislavom Doroninom, prošle godine, a ovo nije prvi put da priča o zasnivanju porodice.

Manekenka je 2008. godine u jednom intervjuu otkrila da nije mogla da ima djecu sve dok nije uklonila cistu koju je imala.

“Nisam bila u mogućnosti da zatrudnim do marta. Sada je sve u božjim rukama. Voljela bih da imam porodicu”, rekla je ona tada.

Tokom razgovora sa Dajen fon Furstenburg, voditeljkom radio stanice u kojoj je gostovala, manekenka se osvrnula i na problem anoreksije u svijetu modne industrije.

“Ne možete kriviti modnu industriju zbog tijela žena. Problemi sa ishranom su za mene veoma osjetljiva tema koja me čini nervoznom, jer za mojih 28 godina rada nikada nisam čula nekog dizajnera da kaže meni ili koleginici da treba da počne sa dijetom i izgubi kilograme”, pojasnila je ona.

“Ukoliko manekenka odluči da smrša, jer joj se ne dopada sopstveno tijelo, to je njena krivica”, dodala je Kempbel.

Bonus video: