Kalezić demantuje da je napao Grubin

"Ja sam joj prišao sasvim mirno, bez agresije da je pitam u čemu je problem, a ona je počela da vrišti i da zove obezbjeđenje", rekao je Kalezić
70 pregleda 27 komentar(a)
Ažurirano: 05.03.2014. 21:59h

Crnogorski glumac i pjevač Slavko Kalezić demantovao je navode pojedinih srpskih medija da je na probi za prethodnu epizodu "X factora" došlo do sukoba između njega i voditeljke Ane Grubin.

Prema pisanju srpskih medija Kalezić je navodno napao Grubin, što je on za "Vijesti" okarakterisao kao laž.

"Inače se svi žale na nju, kažu da je sa svima negativna i da histeriše. Prije nego sam te večeri popeo na binu da probam ona se unijela u facu jednom od radnika i zaprijetila da ako ona ne proba za pet minuta da će otići kući, što je meni bilo šokantno. Popeo sam se na scenu, a i ona je u isto vrijeme, dali su mi mikrofon i ljubazno sam je zamolio da me pusti da probam", ispričao je Kalezić i dodao je voditeljka zatim počela da viče da joj "sklone ovog manijaka sa scene".

"Ja sam joj prišao sasvim mirno, bez agresije da je pitam u čemu je problem, a ona je počela da vrišti i da zove obezbjeđenje", ispričao je pjevač.

On je kazao da smatra da Grubin treba da potraži pomoć psihijatra i dodao da je nije napao, već da je htio da joj pomogne da riješi svoje probleme, a ponudio se i da joj drži časove dikcije.

Ana Grubin za "Vijesti" nije željela da komentariše pomenuti događaj.

Iz produkcijske kuće koja stoji iza "X Factora" na pitanje da li je došlo do sukoba Kalezića i Grubin i kako ga komentarišu, kazali su da oni daju zvanična saopštenja samo povodom takmičenja.

Galerija

Bonus video: