Neugodne asocijacije: Konobarica koja je alergična na Elvisa Prislija

Ona ne zna kako je njena fobija počela, ali ljekari misle da je možda u djetinjstvu doživjela neku traumu koja je povezana s Elvisom
1 komentar(a)
Elvis Prisli, Foto: Beta/AP
Elvis Prisli, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.02.2014. 17:28h

Jedna konobarica se toliko plaši Elvisa Preslija da je, svaki put kad čuje neku njegovu pjesmu, oblije hladan znoj.

Džo Kolins (33) iz Redinga u Berkširu kaže da mora da izađe iz nara svaki put kada neko od gostiju na džuboksu pusti neku od pjesama pokojnog pjevača.

"Neki misle da je to smiješno i puštaju pjesme samo da vide moju reakciju. Ali ne vide koliko se ja plašim. Uvek pobjegnem u toalet ili u podrum i sakrijem se", kaže Kolins, prenosi Dejli mejl.

"Ne samo da mi se ne sviđa njegova muzika; osjećam drhtavicu kad ga vidim. Dovoljno je da čujem nekoliko riječi koje je izgovorio i da me obuzme ovaj jezivi strah".

Ona ne zna kako je njena fobija počela, ali ljekari misle da je možda u djetinjstvu doživjela neku traumu koja je povezana s Elvisom.

Psihijatar dr Klajv Šerlok objašnjava: "Nije važno na koji način su povezani Elvis i trauma. Ono što je važno je kako se ona nosi sa anksioznošću kada ga sada čuje. Razmišljanje i razgovaranje o prošlosti bi joj odvukli pažnju od same anksioznosti. To je nešto na čemu mora da radi".

Bonus video: