Alisa Miler: Upoređuju je sa Sofijom Loren

Poznata je po svom "evropskom izgledu", čak je Pol Markijano, osnivač "Guessa" kazao da nikad u životu nije vidio Amerikanku koja izgleda više evropski
0 komentar(a)
Alisa Miler, Foto: Listal.com
Alisa Miler, Foto: Listal.com
Ažurirano: 12.02.2014. 18:29h

Američka ljepotica Alisa Miler još jednom je pokazala da joj ni najveći kritičari ne mogu pronaći manu.

Zavodljiva manekenka je nedavno pozirala u intimnom rublju kompanije "Intimissimi" i sigurno će zagolicati maštu njenih fanova. Seksi brineta je rođena 4. jula 1989. u Los Anđelesu, a sarađivala je sa brojnim poznatim brendovima i magazinima.

Poznata je po svom "evropskom izgledu", čak je Pol Markijano, osnivač "Guessa" kazao da nikad u životu nije vidio Amerikanku koja izgleda više evropski.

Upravo kroz saradnju sa pomenutim brendom se Milerova probila, a mnogi je porede sa Sofijom Loren i Bruk Šilds. Karijeru modela započela je 2005. u agenciji "Marilyn" iz Njujorka.

Uslijedile su naslovnice za magazine "Vogue", "Elle" i saradnja sa brendovima "Guess", "Victoria's Secret", "Bebe", "Diesel", "La Perla", "Intimissimi", "Laura Biagiotti"... Pojavljuje se u spotu "Mermaid" grupe Train, a kao nekadašnja žrtva fizičkog zlostavljanja postala je sa ragbistom Džejmsom Meklejnom svjetski ambasador kampanje "Stop Out Bullying". Magazin "Sports Illustrated" uvrstio ju je 2011. među pet top pet novih lica u modnoj industriji, a prošle godine se našla u slavljeničkom izdanju "Esquire" kojim je obilježeno 80 godina postojanja tog lista.

Manekenka je u vezi sa američkim glumcem Džejkom Gilenhalom, poznatim po glavnoj ulozi u filmu "Donnie Darko", od juna 2013. do kraja prošle godine kada su raskinuli.

Bonus video: