"Hvatao za gušu"

Jovana Nikolić: Danijel je tri puta pokušao da me zadavi

Na pitanje zašto ga nije prijavila policiji za fizičko zlostavljanje Jovana kaže da je vjerovala da će moći sve da riješi sa njim, u njihova četiri zida
188 pregleda 22 komentar(a)
Danijel Alibabić, Jovana Nikolić, Foto: Twitter/DanijelAlibabic
Danijel Alibabić, Jovana Nikolić, Foto: Twitter/DanijelAlibabic
Ažurirano: 19.02.2019. 18:07h

Nevolje u vezi Jovane i Danijela Alibabića, koji su u braku od 28. oktobra 2013, počele su, kako ona kaže prije mjesec i po dana. Jovana tvrdi da je tada Danijel prvi put pokušao da je zadavi.

"Mislila sam da se to više neće ponoviti, pa sam prešla preko toga. Sada znam da nisam trebala, ali tada sam, kao i sada, bila u šoku. Nakon toga me je hvatao za gušu i davio još dva puta, a posljednji je bio presudni da od njega odem. To se desilo nedjelju dana prije Nove godine i tada sam definitivno presjekla i odlučila da stavim tačku na naš brak", kaže Jovana za „Blic“.

Na pitanje zašto ga nije prijavila policiji za fizičko zlostavljanje Jovana kaže da je vjerovala da će moći sve da riješi sa njim, u njihova četiri zida.

"Vaspitana sam da sve probleme u braku rješavam u kući, tako da nisam i ne planiram da podnosim tužbu protiv mog, još uvijek zakonitog, supruga. Ni roditeljima nisam govorila šta se dešavalo. Saznali su tek kada sam ga napustila i vratila se u rodni Niš.

Jovana kaže da je još u šoku i da ne zna ni šta tačno sada osjećam prema mužu ali da će na sudu, ukoliko bude morala, ispričati sve pa i to kako je shvatila da je Danijel naklonjen istom polu, zbog čega, kako tvrdi, nisu imali seksualne odnose.

"Sigurna sam da ga ne volim. Isto tako, nisam naučena ni da mrzim. Ne znam kako bih opisala ovo što osjećam prema čovjeku kojeg sam voljela više od života i za kog sam se udala iz ljubavi", dodala je manekenka, koja je odlučna da se razvede nakon samo tri mjeseca braka.