Danijel i Jovana se razvode: On je gej koji me tuče!

"Ja sam mu, ustvari sve vrijeme samo bila paravan. Za ova tri mjeseca sam svasta doživjela… Fizički napad, gdje me je Danijel hvatao za vrat"
158 pregleda 43 komentar(a)
Ažurirano: 09.01.2014. 20:57h

Manekenka i misica Jovana Alibabić, koja se, nakon “Farme” udala za Danijela Alibabića otkriva šokantne detalje iz braka koji je trajao samo tri mjeseca! Naime, Jovana navodi da se razvodi, te da ju je crnogorski pjevač svakodnevno davio i tukao, a otkriva i da je gej, te ona uopšte nije ni bila trudna, javlja Telegraf.rs.

"Ja sam juče bila u šoku i željela sam da budem sa svojom porodicom, tako da nisam mogla da odgovaram na pitanja. Moram da vam kažem da je istina da se Danijel i ja razvodimo! Jer ja, kao žena 21. vijeka, neću da tolerišem fizičko zlostavljanje. Moje nezadovoljstvo traje već duže vrijeme, ali ja nisam željela ništa da iznosim u javnost, dok se u sve ne uvjerim. Shvatila sam da sam od samog početka naše veze i ubrzo braka bila samo marketinški trik i kako je sve planski odrađeno", piše na početku ispovjesti Jovana.

"Ja sam mu, ustvari sve vrijeme samo bila paravan. Za ova tri mjeseca sam svasta doživjela… Fizički napad, gdje me je Danijel hvatao za vrat i prijetio da će nastaviti, ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi. Zatim je pokušavao po svaku cijenu da me zarobi u kuću, svojim konzervativnim razmišljanjem", nastavlja svoju ispovjest manekenka.

"Strašno sam ljuta na sebe, što sam dopustila sebi da nekom budem samo takva ljudska predstava. Osim svega ovoga, moram da spomenem da sam ja cio svoj život ostavila (porodicu, posao, fakultet…) , a sa njim započela novi, za koji se ispostavilo da je baziran samo na lažima"

"Kada je bio kod kuće, sve vrijeme je provodio na lap-topu u virtuelnom svijetu sa ko zna kim! Sve ovo očigledno govori da sam mu ja bila samo pokriće, na ogromnom računu. Svaku informaciju koju sam vam dala mogu da potkrijepim validnim dokazima. Ljekarskim nalazima mogu vam dokazati da poslije “Farme” nisam bila u drugom stanju. Shvatićete da nešto nije u redu među nama, jer je upravo prethodne noći fizički nasrnuo na mene – daveći me, što je nazivao raspravom i ućutkivanjem a ne tučom. Da me je totalno zapostavio mogu da potvrde svi naši prijatelji.

Strašno sam ljuta na sebe, što sam dopustila sebi da nekom budem samo takva ljudska predstava. Osim svega ovoga, moram da spomenem da sam ja cio svoj život ostavila (porodicu, posao, fakultet…) , a sa njim započela novi, za koji se ispostavilo da je baziran samo na lažima. Svima je jasno da je njegova popularnost porasla od kako smo zajedno i poznato je da smo u svim emisijama bili pozivani kao muž i žena. A ne on sam, kao pjevač Danijel Alibabić. Koristio je pažnju naroda zbog naše navodne ljubavi, ne bi li se o njemu pisalo po svaku cijenu, a ja sam samo služila da opere sve ružne priče svoje ličnosti. Ja sam mu bila maska za sve njegove odigrane predstave. Povrh svega, izuzetno mi je drago što sam sve brzo shvatila, što sam jaka, savremena žena, pa sve ovo mogu stojički da podnesem", kaže Jovana.

"Mislim da sam vam već dosta rekla o svemu, kako je zapravo bilo. Bićemo u kontaktu, imam štošta još da vam ispričam i argumentujem, ali ćemo to ostaviti za neki drugi put. Elem, od Danijela nisam očekivala nikakvu finansijsku pomoć, niti sam je dobijala", završava svoje izlaganje Jovana.

Danijel i Jovana su se vjenčali 29. septembra, uz prisustvo 400 zvanica na kompleksu Plavnica.

"Grešnice, bludnice, izdajice smučila si mi se, da li su ti bar suze bilee čisteee", objavio je Danijel juče na Twitteru.

Broj na koji je redakcija pokušala da stupi u kontakt sa Alibabićem je bio nedostupan.

Galerija

Bonus video: