Keli Bruk našla momka

Od kako je raskinula sa ragbistom Denijem Kiprijanijem, Bruk je bila sama, ali se tokom Novogodišnje večeri koju je organizovala u svom domu zbližila sa Dejvidom Mekintošom
165 pregleda 7 komentar(a)
Keli Bruk, Foto: In.com
Keli Bruk, Foto: In.com
Ažurirano: 03.01.2014. 19:29h

Poznata manekenka Keli Bruk dobila je poklon više za Novu godinu, jer je sudeći po slikama Daily Maila, našla novog momka.

Od kako je raskinula sa ragbistom Denijem Kiprijanijem, Bruk je bila sama, ali se tokom Novogodišnje večeri koju je organizovala u svom domu zbližila sa Dejvidom Mekintošom, koji je poznat kao Tornado iz serije “Gladijatori”.

Oni su nakon večere, kojoj je prisustvovao veliki broj manekenkinih prijatelja žurku nastavili u centru Londona, odnosno u baru “The Steam &Rye”, koji je Bruk nedavno otvorila, a upravo tu su i dočekali ponoć.

"Dejvid je zaintrigirao Keli. Deni je kao ragbista bio grub, pa je ovaj momak za nju prava prilika. I pored toga što se nalazio u životnim opasnostima Dejvid je pomalo i pozer, pa uživa u Kelinom načinu života. Oni će ponovo biti viđeni zajedno”, kazao je izvor “Suna”.

Prije nego što se 2008. pridružio glumcima koji su radili na seriji “Gladijatori”, Mekintoš je bio pripadnik kraljevske armije, a jedan od njegovih zadataka je bio i odlazak u Irak.

Bonus video: