Bijonse bilo sramota od majke zbog novih pjesama

"Veoma sam ponosna na pronalaženje sopstvene senzualnosti i povratak u staro tijelo... ", kazala je pjevačica
7 komentar(a)
Bijonse, Foto: Mimesis360.com
Bijonse, Foto: Mimesis360.com
Ažurirano: 03.01.2014. 09:26h

Popularna pjevačica Bijonse, nedavno je objavila video u kojem objašnjava proces stvaranja posljednjeg albuma “Self-Titled Part 4 Liberation” i otkriva da se plašila reakcije supruga i majke zbog previše seksualnosti koja se osjeća u pjesmi “Partition”, prenosi christianpost.com.

“Bilo me je veoma sramota nakon što sam snimila tu pjesmu, jer u njoj izgovaram puno vulgarnih stvari. Mislila sam kako to prosto ne mogu da pustim svom mužu. Još je nisam pustila mami. Biće veoma ljuta na mene”, ispričala je u videu pjevačica.

I pored toga što se plaši reakcije svoje majke Tine Nouls i supruga, repera Džej Zija, ona je opravdala eksplicitni sadržaj koji se može pronaći u novima pjesmama i spotovima sa albuma.

“Željela sam da pokažem da i kada imaš dijete, ako radiš naporno možeš da dobiješ svoju liniju nazad. Veoma sam ponosna na pronalaženje sopstvene senzualnosti i povratak u staro tijelo... Veoma mi je važno što sam to izrazila u muzici, jer znam da ima puno žena koje se nakon porođaja osjećaju isto”, kazala je ona.

Ova pjevačica sredinom decembra objavila je album sa 17 spotova i 14 pjesama, bez prethodne najave i reklame, a otkrila je da je tokom rada na tom projektu snimila 80 numera.

Bonus video: