Svjetske zvijezde i Božić: Neko na moru, neko u pidžami

Zvijezda serije “Teorija velikog praska” pozirala u društvu budućeg supruga Rajana Svitinga
94 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 26.12.2013. 08:34h

Brojne svjetske zvijezde uputile su praznične čestitke obožavateljima i na društvenim mrežama objavile svoje božićne fotografije.

Hajdi Klum (41) pozirala je sa svjetlucavim sunčanim naočarama i kapom Djeda Mraza.

“Svima želim srećan Božić”, napisala je slavna manekenka ispod fotografije.

Porodica Ozija Ozborna (65) zabavljala se puštanjem balona sa porukama.

"Imamo božićnu tradiciju da puštamo balone sa porukama. Ako pronađete moj ljubičasti, čeka vas nagrada. Srećno i srećan Božić”, napisala je muzičareva kćerka Keli Ozborn.

Supruga Aleka Boldvina (55), instruktorka joge Hilarija (29), objavila je fotografiju snimljenu tokom kićenja jelke, a pohvalila se i slikom njihove četvoromjesečne kćerke Karmen.

Glumica Mena Suvari sa prijateljicom je uživala na klizanju, dok je zvijezda serije “Teorija velikog praska” pozirala u društvu budućeg supruga Rajana Svitinga.

“Prvi zajednički Božić”, napisala je glumica Kejli Kuko ispod fotografije. Ona je inače za praznike obradovala svoje roditelje tako što im je kupila novi autoimobil.

Glumica i pjevačica Dženifer Lopez sa porodicom je u pidžami pripremala božićnu trpezu, dok je Rijana u provokativnoj spavaćici otišla na pidžama parti na Barbadosu.

Zvijezda serije Modern Family, Sofija Vergara (41) sa svojim vjerenikom Nikom Lebom otišla je u Grčku i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podijelila fotografije sa odmora.

Galerija

Bonus video: