SREĐUJE SE

Robi VIiijams i kriza srednjih godina: Želi plastičnu operaciju

"Više ne pušim po tri pakla cigareta dnevno. Idem u krevet ranije. Promijenile su se i fizičke i mentalne stvari kod mene"
71 pregleda 2 komentar(a)
Robi Vilijams, Foto: Beta/AP
Robi Vilijams, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 19.02.2019. 21:34h

Popularni pjevač Robi Vilijams planira da se podvrgne plastičnoj operaciji kada uđe u petu deceniju života sljedeće godine i za "The Sun" je priznao da se plaši da će izgubiti svoj dobar izgled.

"Sve ću da sredim. Prvo ću da idem na operaciju lica, da sredim bradu, pa na liposukciju... Teorija krize srednjih godina me prati već neko vrijeme", kazao je on, dodajući da mu je rođenje ćerke Tiodore Rouz prošle godine, promijenilo poglede na svijet.

"Više ne pušim po tri pakla cigareta dnevno. Idem u krevet ranije. Promijenile su se i fizičke i mentalne stvari kod mene", rekao je i otkrio da je “iz čiste dosade” išao na transplantaciju kose iako mu to nije bilo potrebno.

"Dugo sam živio u Los Anđelesu i tamo kažu da ako dovoljno dugo sjediš u frizerskom salonu onda ćeš se sigurno ošišati. E pa ako dovoljno dugo živiš u Los Anđelesu onda ćeš sigurno otići na plastičnu operaciju, dodao bih ja", kazao je pjevač.