Tom Kruz se nagodio sa tabloidom

Kruz je podnio tužbu u oktobru 2012. nakon što su Bauerovi magazini u svojim člancima optužili pedesetjednogodišnjeg glumca da je napustio ćerku Suri
68 pregleda 0 komentar(a)
tom kruz, Foto: Beta/AP
tom kruz, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.12.2013. 10:50h

Glumac Tom Kruz nagodio se u slučaju tužbe vrijedne 50 miliona dolara protiv njemačke medijske kompanije zbog objavljivanja informacije da je napustio ćerku Suri nakon razvoda od glumice Keti Holms.

Advokati Kruza i Bauer izdavačke kompanije, koja objavljuje časopise "Life & Style" i "InTouch Weekly" dogovorili su se o odbacivanju tužbe, pri čemu svako plaća svoje troškove i advokatske honorare, prenio je Rojters.

Kruzov advokat je izjavio da su holivudski glumac i Bauer riješili spor, kao i da njemački izdavač nikad nije namjeravao da napiše da je Tom Kruz prekinuo svaku vezu sa ćerkom i da žale ako je neko izvukao takav zaključak iz onoga što su oni objavili.

Uslovi nagodbe su povjerljivi, a Bauerovi advokati nisu bili dostupni za komentar.

Kruzova tužba, u kojoj je stajala i stavka o narušavanju privatnosti, omogućila je uvid u do tada čvrsto skrivan privatni život zvijezde serijala "Nemoguća misija", uključujući i detalje o njegovom razvodu od Keti Holms i sajentologiji.

Suđenje po toj tužbi trebalo bilo je zakazano za jun, a Kruz je na sudu prošlog mjeseca negirao da je izbacio sedmogodišnju ćerku iz svog života na bilo koji način - "fizički, emotivni, finansijski i svaki drugi".

Kruz je podnio tužbu u oktobru 2012. nakon što su Bauerovi magazini u svojim člancima optužili pedesetjednogodišnjeg glumca da je napustio ćerku Suri.

Bonus video: