Suzan Sarandon i dosadne ceremonije: Džoint prije dodjele nagrada

Na pitanje Koena da navede jedan veliki holivudski događaj na koji je došla "naduvana" Suzan je odgovorila "Zar samo jedan?"
6 komentar(a)
Suzan Sarandon, Foto: Pilerats.com
Suzan Sarandon, Foto: Pilerats.com
Ažurirano: 14.12.2013. 15:20h

Poznata američka glumica Suzan Sarandon priznala je da je redovno pušila “travu” svaki put kada treba da ode na neku ceremoniju dodjele nagrada.

Zvijezda filma "Thelma and Louise" redovna je na crvenom tepihu još od uloge Dženet u ostvarenju "Rocky Horror Picture Show" koje ju je proslavilo 1975. Neke od pomenutih ceremonija znaju da budu izuzetno duge i naporne, a Suzan je gostujući u šou Endija Koena priznala da je pronašla originalan način za prevazilaženje problema takve vrste.

Na pitanje Koena da navede jedan veliki holivudski događaj na koji je došla "naduvana" Suzan je odgovorila "Zar samo jedan?".

"Rekla bih - skoro na svakom, osim dodjele Oskara", dodala je glumica koja je pet puta nominovana za Oskara kojeg je konačno osvojila 1996. za ulogu u filmu "Dead Man Walking". Ona je takođe dobila osam Zlatnih globusa, a četiri puta tokom karijere je nominovana za Emi nagradu.

Ovo nije prvi put da Sarandon priča afirmativno o drogama. Prije dvije godine za britanski "The Observer" ona je otkrila da sa svojom djecom otvoreno priča o ilegalnim supstancama.

"Volim pečurke, ali ne volim ništa hemijsko. Ne volim LSD, a ni ekstazi nije moja stvar. Volim stvari koje se puše. To sam rekla mojoj djeci, kao i da neke droge mogu da ubiju, a da neke nisu ni vrijedne uzimanja. Sa druge strane, neke su veoma zabavne", kazala je tada glumica i dodala da je rat protiv droga rasistički, te da je zatvaranje ljudi koji konzumiraju marihuanu bacanje para.

Ona je takođe kazala da bi marihuana trebalo da bude legalizovana.

Bonus video: