Madona raskinula vezu sa 30 godina mlađim momkom

Pjevačica i njen nekadašnji plesač rijetko su se viđali u javnosti zajedno, nakon odmora u Parizu u avgustu, gdje su bili sa Madonninom ćerkom Lurdes
0 komentar(a)
Brahim Zaibat, Madona, Foto: Crushable.com
Brahim Zaibat, Madona, Foto: Crushable.com
Ažurirano: 12.12.2013. 09:33h

Kraljica pop muzika Madona, raskinula je trogodišnju vezu sa Brahimom Zibatom, prije nekoliko dana, piše Daily Mail, a razlog su navodno brojne poslovne obaveze koje su ih udaljile.

Dok 55-godišnja pjevačica trenutno provodi vrijeme u Njujorku, njen trideset godina mlađi bivši momak učestvuje u francuskoj verziji šoua “Ples sa zvijezdama”.

U posljednjih nekoliko mjeseci oni su rijetko bili viđani zajedno, a Zaibat je sve češće objavljivao slike sa lijepom partnerkom plesa Katrinom Pačet, što je prema neimenovanom izvoru uvrijedilo Madonu, jer se osjetila iskorišćeno, pa ne postoje čak ni minimalne šanse da se pomire.

Pjevačica i njen nekadašnji plesač rijetko su se viđali u javnosti zajedno, nakon odmora u Parizu u avgustu, gdje su bili sa Madonninom ćerkom Lurdes (17).

Posljednji put su viđeni prošle subote, kada je Zaibat pravio društvo pjevačici tokom odlaska u Kabala centar na Menhetnu, a sa njima su bili i Roko (13) kojeg je Madona dobila u braku sa režiserom Gajom Ričijem i usvojenim Dejvidom i Mersi.

Nekoliko mjeseci ranije, Madona je uslikana sa svojim prvim mužem Šon Penom, sa kojim trenutno poslovno sarađuje.

Bonus video: