Ćerka Žerara Depardjea pet puta operisala nos da ne liči na oca

"Nisam mogla da podnesem sebe takvu. Bilo je to pitanje mog identiteta. Čak nije problem u tome da li mi lijepo stoji ili ne"
3 komentar(a)
Džuli Depardje, Foto: Purepeople.com
Džuli Depardje, Foto: Purepeople.com
Ažurirano: 07.12.2013. 16:18h

Džuli Depardje, ćerka popularnog francuskog glumca Žerara Depardjea, otkrila je da je imala čak pet operacija nosa kako ne bi ličila na svog oca.

Iako je naslijedila jedan od najpoznatijih filmskih noseva, Džuli je u razgovoru za "Le Monde" priznala da je pet puta išla na plastične operacije, kako je ne bi često upoređivali sa ocem.

"Nisam mogla da podnesem sebe takvu. Bilo je to pitanje mog identiteta. Čak nije problem u tome da li mi lijepo stoji ili ne. Jednostavno nisam željela da imam taj nos jer je sve podsjećao na mog oca", kazala je ona.

Džuli je takođe napala oca zbog "ludog načina života", kazavši da će zbog njega Žerara umrijeti ranije nego što treba.

"On je putnik. On je neko ko nikad nije kući i ko ti stalno govori da ne može još dugo da ostane. Žerar je zapravo hendikepiran, neko koga ne drži mjesto. I sigurna sam da neće još puno ostarati. Sad ima 65 što nije puno, ali kad znaš što sve radi onda znaš da neće dugo trajati. Za pet godina ga neće biti, znam to", kazala je glumica.

Depardje je razljutio svoje sugrađane krajem prošle godine kada je odlučio da se preseli u Belgiju nakon što je socijalistička vlada u Francuskoj odlučila da poveća poreze onima čija je godišnja zarada preko milion eura. Predsjednik Rusije Vladimir Putin mu je nakon toga lično uručio državljanstvo te zemlje, a spekulisalo se da će dobiti i crnogorsko.

Početkom ove godine popularni glumac je posjetio Crnu Goru, a sadašnji premijer Milo Đukanović tada je kazao da njega i Depardjea vezuje krug zajedničkih prijatelja iz regiona i Pariza.

Bonus video: