Barak i Mišel Obama: Ne želimo da naše ćerke koriste Facebook

"Saša će imati glavnu riječ kada su dalji planovi u pitanju“, priznaje predsjednik SAD
1 komentar(a)
Barak Obama, Mišel Obama, Foto: En.wikipedia.org
Barak Obama, Mišel Obama, Foto: En.wikipedia.org
Ažurirano: 03.12.2013. 10:26h

Pitanje koje svakako muči veliki broj roditelja jeste: da li pustiti djecu da koriste Fejsbuk, Tviter i Instagram? Ovo je posebno teška odluka kada su djeca poznatih ljudi u pitanju...

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država i njegova žena, Mišel gostovali su u emisiji Barbare Valters i govorili o tome zašto njihova starija ćerka Malia, ima ograničen pristup Fejsbuku, a zašto mlađoj Saši još uvijek ne dopuštaju da ga koristi.

"Ja nisam pristalica Fejsbuka kod mladih ljudi. Posebno ne kod mojih ćerki, koje će odmah biti u centru pažnje“, rekla je Mišel i nastavila – "Neke strane tog Fejsbuka ne bi trebalo da vide i niti budu dio toga. Zato ih zaštitimo od komentara javnosti."

Petnaestogodišnja Malia, koja trenutno pohađa srednju školu, ima prava da se zabavlja, ali Barak i Mišel priznaju da nikada ne bi govorili o tome sa kim se viđa.

A kada je Saša u pitanju, kako kažu njeni roditelji, imaće puno pravo glasa kada se isele iz Bijele kuće. Kada istekne drugi mandat aktuelnog predsjednika 2017. godine Malia će biti na koledžu, a Saša će krenuti u srednju školu. Par će tada odlučiti šta dalje – da li će ostati u Vašingtonu ili se vratiti u rodni Čikago.

"Saša će imati glavnu riječ kada su dalji planovi u pitanju“, priznaje predsjednik dodajući da je njegova porodica žrtvovala mnogo toga zbog njegovih ideja i posla.

Bonus video: