Bijonse sa slijepom djevojčicom otpjevala "Irreplaceable"

Inače, ovo je samo jedna od mnogobrojnih prilika u kojima je pjevačica obradovala svoje fanove...
2 komentar(a)
Ažurirano: 12.11.2013. 14:19h

Trinaestogodišnju Sofi Kotkis, koja je slijepa od rođenja, Bijonse je iznenadila tako što je s njom otpjevala hit „Irreplaceable“...

Kada je došla na koncert svoje omiljene pjevačice, Sofi nije ni sanjala da će joj se dogoditi nešto tako lijepo. Ona je samo stajala u prvom redu i slušala je kako pjeva.

Prije nego što je zapevala "Irreplaceable", Bijonse je naglasila da pjesmu posvećuje Sofi, a onda je čučnula i približila joj se, te je zamolila da zajedno otpjevaju pjesmu.

Djevojčica je bila presrećna što je sa omiljenom pjevačicom otpjevala duet. Inače, duet je ugovorila Sofina sestra Eli.

"Ispunila joj je najveću želju i jako je usrećila. Sofi ne vidi, ali obožava muziku, obožava da pleše i pjeva. Najbolja je sestra na svijetu i drago mi je što sam bila u prilici da učinim nešto što će je usrećiti“, kaže Eli.

Inače, ovo je samo jedna od mnogobrojnih prilika u kojima je pjevačica obradovala svoje fanove. Naime, na nedavnom koncertu ona je obožavatelju iz prvog reda uzela telefon dok je snimao koncert kako bi prijatelju dočarao atmosferu. Bijonse je tako popričala sa momkom s druge strane žice i rekla da joj je to prvi video poziv, kao i da joj je drago što su se upoznali.

Galerija

Bonus video: