Bred Pit i Anđelina Džoli potpisali predbračni ugovor

Prije vjenčanja podijelili djecu i bogatstvo od 380 miliona dolara
55 pregleda 0 komentar(a)
Bred Pit, Anđelina Džoli, Foto: Shutterstock
Bred Pit, Anđelina Džoli, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.10.2013. 16:03h

Najslavniji par Bred Pit i Anđelina Džoli, sudeći prema najnovijim informacijama, razmišljaju nekoliko koraka unaprijed, pa su tokom priprema za vjenčanje potpisali predbračni ugovor.

Ovaj ugovor sadrži čak 101 stranicu, a kako prenosi entertainmentwise, vrijedan je 380 miliona dolara. U njemu je određeno da u slučaju razvoda Pit zadržava svoje bogatstvo u iznosu od 209 miliona dolara, dok će zarasa Džolijeve, odnosno 171 miliona, takođe pripasti samo njoj. Par koji ima šestoro djece, takođe je odlučio da se starateljstvo nad njima jednako podijeli.

“Anđelina je oduvjek oklijevala povodom predbračnog ugovora, ali je Bred ubijedio da je tako najbolje. On je romantičan, ali i praktičan. Oboje su bili u braku prije ovoga i znaju da razvod može da bude težak”, kazao je izvor blizak paru.

“Ono što je bitnije od novca su djeca, a Bred je želio da u slučaju razvoda i to bude riješeno na najbolji način”, dodao je izvor.

Glumci su željeli da se vjenčaju u Francuskoj, ali to nije moguće, jer nisu državljani te zemlje. Ipak, oni planiraju da dio ceremonije održe u svom francuskom domu, a dio na Havajima.

“Svi su uzbuđeni, a posebno djeca. Dopada im se ideja vjenčanja oko Božića. Žele svadbu uz kamin i puno ukrasa“ - rekao je izvor”, dodao je neimenovani prijatelj glumaca.

Bonus video: