Uskoro krštenje princa Džordža, na pomolu kraljevski skandal?

Kejt i Vilijam su već pokazali da ne žele da se drže nekih starih kraljevskih običaja, pa tako na svoje vjenčanje nisu pozvali neke članove kraljevske porodice
70 pregleda 3 komentar(a)
princ Džordž, princ Vilijam, Kejt Midlton, Foto: Pinterest
princ Džordž, princ Vilijam, Kejt Midlton, Foto: Pinterest
Ažurirano: 10.10.2013. 16:37h

Kejt Midlton i princ Vilijam su svoje obaveze posvetili kraljevstvu i prvorođenom sinu princu Džordžu sa kojim provode svaki slobodan trenutak. Kako se bliži dan njegovog krštenja, britanski mediji sve više pišu o zvanicama koje će 23. oktobra prisustvovati tom važnom događaju.

Na krštenje nisu pozvani neki stariji članovi kraljevske porodice, među kojima tetke princa Vilijama, princeze Ana i Sofi, grofice od Veseksa, kao ni Džordžovi praujaci, princ Endrju i princ Edvard jer njegovi roditelji žele da svečanost bude intiman porodični događaj.

U Bakingemskoj palati su odbili da daju komentare na događaj. Zasad je samo poznato da će dječak biti kršten u kapelici u palati Sveti Džejms koja je intimnija i mladom paru se više sviđa.

Kršenju će vrlo vjerovatno prisustvovati kraljica i princ Filip, princ Čarls i vojvotkinja od Korvola, princ Hari i Kejtini, sestra Pipa i brat Džejms.

Među šest kumova vjerovatno će se naći Vilijamov dugogodišnji savjetnik Džejmi Louter-Pinkerton, najbolji prijatelj Tomas Van Straubenze i bivša kraljevska dadilja Tigi Leg Burk.

Kejt i Vilijam su već pokazali da ne žele da se drže nekih starih kraljevskih običaja, pa tako na svoje vjenčanje nisu pozvali neke članove kraljevske porodice, a i prvi portret princa Džordža nije snimio profesionalni fotograf, već Kejtin otac.

Bonus video: