Predstava “Pevaj brate” dobija nastavak: Na Eurosong u Albaniju

"!Odgovornost imamo prema publici koja je masovno dolazila da gleda predstavu", kaže Milošević
157 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 09.10.2013. 19:28h

Predstava “Pevaj brate” nakon što je uspjela da napuni pozorišne sale širom regiona, dobija svoj nastavak. Glumci Andrija Milošević (Marijan Dević), Milan Kalinić (Goran Ćirković Fajta) i Milan Vasić (Uroš Džemić U-Džeil) u novoj muzičkoj komediji imaće novi zadatak - a to je da učestvuju na Eurosongu koji se održava u Albaniji.

Milošević za “Vijesti” priča da nije bilo lako napraviti nastavak ove predstave.

- Odgovornost imamo prema publici koja je masovno dolazila da gleda “Pevaj brate”. Uvijek je teže raditi nastavak, ali mislim da smo napravili bezobraznu, politički nekorektnu predstavu koja se ipak ne oslanja na banalni humor, već ima ozbiljno dramsko utemeljenje. Tri estradna gubitnika u okršaju sa vremenom u kojem živimo - rekao je o nastavku čija je premijera zakazana za 16. oktobar, Milošević.

Marijan, U-Džeil i Fajta na ovaj važan muzički događaj putuju zahvaljujući tome što ih šalje Skupština Srbije, međutim, tri glavna junaka ne mogu da se snađu među evropskim propozicijama i disciplinom koja vlada tamo. O tome zašto su odabrali baš Eurosong, Milošević kaže:

- To je logičan nastavak prvog dijela. Eurosong se događa u Đirokastri i zanimljivo je da naši predstavnici nisu otišli tamo uz pomoć SMS glasova i publike, već su izglasani u skupštini kao najjeftinija varijanta. Šta se sve tamo dešava, vidjećete - obećava Milošević.

Iz predstave "Pevaj brate"

Nakon što je predstava osvojila publiku, pokrenuta je i televizijska serija “Pevaj brate”.

- Pripremamo treću sezonu i brzo ćemo početi sa snimanjem. Uporedo sa tim, pokrenuli smo sajt pevajbrate.com kao i aplikaciju “pevaj brate” za android telefone, gdje ćete imati priliku da na dnevnom nivou konzumirate zabavu na razne načine. Snimaćemo razne zanimljive, komične situacije, koje će biti dostupne svima. Ozbiljno smo se pripremili za sezonu - tvrdi Milošević.

U predstavi glume isključivo njih trojica, dok u seriji imaju i nekoliko gostujućih kolega među kojima su Maja Šarenac, Tijana Čurović, Zinaida Dedakin, Dejan Lutkić i Nina Janković. Andrija tvrdi da će, kad je serija u pitanju, sa tom tradicijom i nastaviti.

Što se tiče voditeljskog posla, to neću raditi u skorije vrijeme - zaključio je Milošević

- Sve naše najbolje glumce angažovaćemo i pozvati da nam se pridruže u novim avanturama. Svi koji su do sada bili, sa zadovoljstvom su igrali i uživali u seriji - siguran je Milošević.

Predstava “Pevaj brate” nije jedini projekat na kojem radi.

- Čekamo nastavak “Budve na pjenu od mora”, 40 novih epizoda je snimljeno na desetinama različitih i sjajnih lokacija. Vjerujem da publika jedva čeka da ih vidi, s obzirom na ogromnu gledanost i popularnost koju serija ima u regionu - pohvalio se Milošević, kojeg smo u posljednje vrijeme često gledali i u ulozi voditelja.

- Što se tiče voditeljskog posla, to neću raditi u skorije vrijeme - zaključio je Milošević.

Galerija

Bonus video: