sa početka karijere

Madona otkriva šokantne detalje iz mladosti: Bila sam silovana

Pjevačica je dodala da ne vidi smisao u svom postojanju ako neće pomjerati granice
9 komentar(a)
Ažurirano: 07.10.2013. 19:23h

Jedna od najvećih pop zvijezda svih vremena Madona otkrila je da je bila silovana ubrzo nakon što se preselila u Njujork kada je imala 19 godina, poslije čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

Za magazin "Harper's Bazaar" pjevačica je kazala da je natjerana na krov zgrade pod prijetnjom nožem, gdje je zatim i napadnuta. Madona je za pomenuti magazin pisala o svom životu i odrastanju u centralnom dijelu SAD-a i bježanju od kuće, braku i djeci.

"Njujork nije bio ono što sam očekivala, nije me dočekao raširenih ruku. Prve godine mog života tamo doživjela sam da upere pišto l j u mene. Zatim sam silovana na krovu zgrade gdje sam odvučena sa nožem na leđima, a u moj stan je provaljeno tri puta. Nisam imala ništa vrijedno u stanu pa su uzeli samo radio", prisjetila se pjevačica.

Preseljenje u Englesku, nakon što se udala za reditelja Gaja Ričija takođe joj, kako je priznala, nije palo lako. Ona je kazala da nije razumjela dobro jezik, pabovsku kulturu i da tamo još uvijek postoji klasni sistem. Odluku da usvoji Dejvida sa Malavija pjevačica je opisala kao "još jedan izazov sa kišom govana" .

"Bila sam optužena za kidnapovanje, trgovinu djecom, podmićivanje vladinih zvaničnika, vještičarenje, ma što god vam padne na pamet. To je bio momenat kada sam zaista pala nisko u životu, iskustvo koje vam otvara oči. Mogla sam da iskuliram što me ljudi maltretiraju zbog simulacije masturbacije na bini, zbog ljubljenja sa Britni Spirs, ali spasavanje ži vo t a jednog djeteta nije nešto za što sam mislila da ću biti kažnjena", kazala je ona.

Pjevačica je dodala da ne vidi smisao u svom postojanju ako neće pomjerati granice.

Njen aktuelni album "MDNA" objavljen je prošle godine, a ove je za njega osvojila tri "Billboard" muzičke nagrade. Na njemu je pjevačica sarađivala sa njenim dugogodišnjim prijateljem Vilijamom Orbitom, ali i sa Martinom Solvegom, Benijem Benasijem, Niki Minaž, M.I.A.-om, The Demolition Crewom, Indiigom i Majklom Malihom i Ale Benasijem.

Ona je nedavno u saradnji sa fotografom Stivenom Klajnom radila na kratkom filmu koji nosi naslov “secretproject revolution” koji je objavljen prošlog mjesca.

Galerija