Frizerski studio “Image” obilježio jubilej: Deset godina rada

Prisutne goste su zabavljali i Nina Žižić, Jelena Đorđević i Danijel Alibabić, a nakon njih za dobru atmosferu pobrinuo se Bane Nedović
229 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.08.2013. 07:19h

Frizerski studio “Image” na čelu sa Ivanom Vukčevićem, proslavio je sinoć na Skalinama u Podgorici, deset godina rada.

“Osjećaj je sjajan, samim tim što smo proslavili tih deset godina mog salona sa prijateljima koji nas prate i podržavaju mnogo prije početka rada”, kazao je Ivan Vukčević, koji je u svijetu frizera već 15 godina.

Njegov otac Zoran Vukčević, koji je na bini uručio i nagrade frizerima iz Ivanovog frizerskog studija Radmili Lalović i Ranku Ivančeviću, zahvalio se prisutnima i iskoristio priliku da istakne njihov dobrotvorni rad, a sa žaljenjem je konstatovao kako do sada to nisu ostvarili u Crnoj Gori.

I Varvari na proslavi rođendana (FOTO: Boris Pejović)

“Nadamo se da ćemo podstaći i ljude u Crnoj Gori na dobrotvorne akcije. Imamo ideje i tim koji stoji iza nas, samo još da to neki ljudi malo bolje čuju i da nam pomognu da uradimo nešto što je uradilo naprimjer Sarajevo. Da dovedemo ljude iz inostranstva koji će da plate ulaznicu za performans i tako doniraju novac za bolesnu djecu ili neke druge”, složio se Ivan Vukčević.

Veče na Skalinama počelo je video porukom, tokom koje su prisutnima predstavljeni svi uspjesi i nagrade Ivana Vukčevića, a muzički dio je otvorio crnogorski glumac Slavko Kalezić, koji je iznenadio publiku otpjevavši prvu pjesmu na zidinama iznad kafića na obali Morače. Njega su tokom energičnog performansa, koji je izmamio aplauz publike, pratile plesačice za čiji su se izgled pobrinuli upravo frizeri studija “Image”.

Bane Nedović (FOTO: Boris Pejović)

Svjetske hitove Bijonse u izvođenju Kalezića, upotpunio je vatromet, ali i baklje koje su članovi navijačke grupe “Varvari” zapalili na stepenicama Skalina.

Pored njega, prisutne goste su zabavljali i Nina Žižić, Jelena Đorđević i Danijel Alibabić, a nakon njih za dobru atmosferu pobrinuo se Bane Nedović.

Galerija

Bonus video: