Afera

Monika Beluči ostavila Kasela zbog oženjenog milijardera

Ko je kontroverzni Azerbejdžanac sa kojim je Monika Beluči varala muža
677 pregleda 15 komentar(a)
Telman Ismailov, Monika beluči, Foto: Zimbio.com
Telman Ismailov, Monika beluči, Foto: Zimbio.com
Ažurirano: 30.08.2013. 08:21h

Svijet je nedavno šokirala vijest da su Monika Beluči i Vensan Kasel odlučili da se razvedu nakon 14 godina braka, a glasine kažu da je za to kriva treća osoba.

Prve spekulacije govorile su da je Kasel varao prelijepu glumicu, međutim, od juče sve veći broj medija navodi da Beluči već četiri godine ima aferu sa azerbejdžanskim kontroverznim biznismenom Telmanom Ismailovim, čije se bogatstvo procjenjuje na više od dvije milijarde dolara.

Kako prenose strani mediji, Monika i Telman su se upoznali u Turskoj na otvaranju luksuznog hotela koji se nalazi u blizini kompleksa čiji je vlasnik upravo Ismailov. "Mardan Palace" najskuplji je hotel u Evropi čija je gradnja koštala preko 1,5 milijardi dolara, a Ismailov je radi otvaranja unajmio privatni avion kako bi prenio ogromne zalihe najkvalitetnijeg kavijara i platio Paris Hilton, Ričardu Giru, Šeron Stoun i Tomu Džounsu da prisustvuju žurci.

Hotel je nazvan po Telmanovom ocu Mardanu, a na njegove plaže prebačeno je 9000 tona finog pijeska iz Egipta. Najskuplja soba košta 19 hiljada dolara po danu.

Ismailov je inače poznat kao ženskaroš, a pažnju svjetske javnosti privukao je kada je platio Dženifer Lopez pola miliona eura za nastup na njegovom rođendanu.

Kontroverzni biznismen ima 56 godina i rođen je u Bakuu, glavnom gradu Azerbejdžana, kao deseto od dvanaestoro djece u jevrejskoj porodici. Šef je ruske "AST grupe" koja obuhvata 31 kompaniju širom svijeta, a u Rusiji, gdje je studirao ekonomiju, je proveo veći dio života.

Bio je vlasnik i Čerzikovski pijace u Moskvi, najveće te vrste u Evropi, koja je 2009. zatvorena zbog sumnjivog poslovanja, a 6. juna ove godine kupio je izraelski fudbalski tim Beitar Jerusalem.

Njegova godišnja zarada procjenjuje se na sedam milijardi dolara. Oženjen je i ima dva sina, a ruski mediji prenose da mu je u planu da uskoro sagradi još jedan luksuzni hotel u Turskoj, kao i da kupi fudbalski tim iz te zemlje Antalijaspor.

Preporučujemo za Vas