Glumica koja je stopirala snimanje filmova za odrasle u SAD

Predsjednik AIDS fondacije je kazao kako je ovo posljednja kap koja je prelila čašu, i da sudski organi moraju da donesu zakon o nošenju kondoma tokom snimanja filmova
124 pregleda 3 komentar(a)
Kameron Bej, Foto: Oglobo.globo.com
Kameron Bej, Foto: Oglobo.globo.com
Ažurirano: 23.08.2013. 14:24h

Industrija filmova za odrasle insistirala je na odlaganju snimanja filmova, nakon što je otkriveno da je glumica Kameron Bej HIV pozitivna.

Imajući u vidu da je u pitanju glumica koja je u ovom poslu od 2010. godine, producenti su odlučili da se stopiraju svi filmovi za odrasle, u kome glume partneri koji su sarađivali sa njom.

Za sada niko još nije dobio pozitivne rezultate od njenih partnera, te će ovaj slučaj doprinijeti ubrzanju donošenja zakona o korišćenju prezevativa u snimanju filmova za odrasle.

Prošle godine, porno zvijezda pod imenom Mr. Markus je priznao da je izmijenio svoje nalaze u kojima je bio pozitivan na sifilis kako bi mogao da snima filmove, te je tako zarazio dvije svoje koleginice ovom bolešću, i radi toga je osuđen na 30 dana zatvora.

Majkl Veinstin, predsednik AIDS fondacije je kazao kako je ovo posljednja kap koja je prelila čašu, i da sudski organi moraju da donesu zakon o nošenju kondoma tokom snimanja filmova.

Bonus video: