Gdje su slike nage Demi?

Sajt novodi da im je prošle sedmice putem mejla ponuđeno dvadeset fotki Lovato koja pozira u različitim položajima i potpuno je gola
64 pregleda 3 komentar(a)
Demi Lovato, Foto: Pedidosimultaneo.blogspot.com
Demi Lovato, Foto: Pedidosimultaneo.blogspot.com
Ažurirano: 21.08.2013. 08:38h

Diznijeva zvijezda i članica žirija Demi Lovato popularne emisije "X Factor" napunila je juče 21 godinu, ali ovih dana sigurno razmišlja o drugim stvarima, na primjer: zašto se prije par godina slikala gola i kako su te fotografije završile na Internetu?

Naime, portal radaronline.com tvrdi da su mu ponuđene pomenute fotografije. Sajt novodi da im je prošle sedmice putem mejla ponuđeno dvadeset fotki Lovato koja pozira u različitim položajima i potpuno je gola.

Lovato je bivša dječija zvijezda čija je TV karijera počela još kada je imala sedam godina i bila dio serije "Barney & Friends". Najpoznatija je po ulozi za Diznijev sitkom "Sonny With a Chance" u kom je igrala od 2009. do 2011, a trenutno je posvećena karijeri pop pjevačice.

Ako se ispostavi da su fotografije autentične biće to deža vi momenat za Lovato, jer je glumica i pjevačica bila meta hakera 2011. koji su ukrali njene golišave fotke, kao i fotografije Skarlet Johanson i Vanese Hadžens, a zatim raširili po Internetu.

Za sada se o navodima RadarOnlinea nije oglasio niko od predstavnika Lovato.

Bonus video: