PSY: Ako sam srećan, ja pijem. Ako sam tužan, ja pijem

On je otkrio i da je strastven pušač - često mu ni tri kutije cigareta na dan nisu dovoljne, a priznao je i da je bio u zatvoru, da je imao problem sa drogama
81 pregleda 2 komentar(a)
Psy, Foto: Reuters
Psy, Foto: Reuters
Ažurirano: 30.07.2013. 14:51h

Život korejskog repera Psya koji je postao planetarno poznat numerom "Gangnam Style" ispunjen je alkoholizmom, drogama, kriminalnim ponašanjem, a obilježio ga je i nasilni otac, prenosi "The Sunday Times".

On je za britanski list priznao da ima problem sa alkoholom i da pije po cijeli dan i noć. Korejska vodka njegov je najbolji prijatelj, kaže on i dodaje da voli da pije i "viski, vodku, tekilu, što god".

"Ako sam srećan, ja pijem. Ako sam tužan, ja pijem. Ako kiša pada, pijem. Ako je sunčano, ja pijem. Ako je vruće, pijem takođe. A pijem i kad je hladno", kazao je Psy.

Na pitanje kada ne pije reper je odgovorio: “Kada sam mamuran”.

On je otkrio i da je strastven pušač - često mu ni tri kutije cigareta na dan nisu dovoljne, a priznao je i da je bio u zatvoru, da je imao problem sa drogama, da ima "očajničku potrebu da bude u centru pažnje" i nasilnog oca.

Takođe, priznao je da je na početku karijere odbio predlog svoje izdavačke kuće da se podvrgne plastičnoj operaciji.

"Postao sam poznat sa ovakvim tijelom! Poznate ličnosti su obično mršavije ili više od mene, imaju manja lica ili veće oči", kazao je on.

Bonus video: