Objavljena fotografija dvojca Daft Punk bez kaciga

Fotografija je ubrzo izbrisana uz komentar: "Čini se da nismo smjeli objaviti tu fotografiju"
98 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 07.06.2013. 11:00h

Dvojac The Knocks na svojem Facebooku profilu objavio je fotografiju daleko poznatijeg dvojca Daft Punk u opuštanju u njihovoj izdavačkoj kući Columbia. Fotografiji članovi Daft Punka ne nose svoj zaštitni znak - kacige.

Neprilika se stvorila zato što su članovi Daft Panka u posljednje vrijeme opet pojavljivali s kacigama na glavi

A budući da Guy-Manuelu de Homem-Christu i Thomasu Bangalteru rijetko možemo vidjeti lica fotografija je ubrzo stvorila pravu pomutnju. The Knocks su je ubrzo izbrisali uz komentar: "Čini se da nismo smjeli objaviti tu fotografiju".

Naravno, jednom kad se nešto nađe na internetu teško se više može sakriti. Fotografija je tako osvanula na Tumblru i dospjela u medije, a momci iz The Knocksa otad se nisu na Twitteru prestali opravdavati pokušavajući objasniti da oni fotografiju nisu snimili, da to nije njihova izdavačka kuća i da je fotografija već bila dostupna na internetu, iako nisu željeli otkriti izvor da ne bi "nekog drugog uvalili u probleme, budući da je sve prilično nevažno", piše Business Insider.

Fotografija uklonjena nakon objavljivanja

Neprilika se stvorila zato što su članovi Daft Punka u posljednje vrijeme opet pojavljivali s kacigama na glavi. Ipak, ako je neko želio da sazna kako izgledaju i prije nego što je ova fotografija "procurila", sve što je trebalo da uradi bilo je da ukuca njihova prava imena u Google.

Galerija

Bonus video: