Rekorderka u najviše odjevenih i skinutih grudnjaka u minutu

Ona je to u organizaciji britanskog tabloida "The Sun" uradila čak sedam puta i pobijedila ekspertkinju u uklanjanju grudnjaka Beki Rul
67 pregleda 3 komentar(a)
Rozi Džons, Foto: Imgur.com
Rozi Džons, Foto: Imgur.com
Ažurirano: 17.05.2013. 18:08h

Znamo već da ima svakakvih rekorda za Ginisa, a Rouzi Džouns vlasnica je jednog od najmanje bitnih u univerzumu. Zgodna 22-ogodišnja Britanka naime drži rekord za najviše odjevenih i skinutih grudnjaka u minutu.

Ona je to u organizaciji britanskog tabloida "The Sun" uradila čak sedam puta i pobijedila ekspertkinju u uklanjanju grudnjaka Beki Rul.

"Bilo je zapravo dosta teže nego što je izgledalo, želim da ljudi znaju to. Bole me ruke, prsti i mišići, ali sam ponosna i jedva čekam da kažem svima", kazala je ona.

Džounsova je trenutno jedan od najtraženijih modela u svijetu. Svoju uspješnu karijeru započela je prije pet godina kada se prvi put skinula upravo za "The Sun", a zatim se pojavljivala na naslovnicama magazina "Nuts", "Loaded", "FHM", "Front"...

Dvije godine uzastopno, 2010. i 2011. magazin "Nuts" ju je proglasio najseksi djevojkom na svijetu sa više od milion glasova.

Bonus video: